ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις 5.066 θέσεων πλήρους απασχόλησης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔23/05/2018 - 11:36 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

– Ξεκίνησε τη Δευτέρα (21/5), η υποβολή ηλεκτρονικών από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού () ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 5.066 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος χαρακτήρα στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στις αποκεντρωμένες διοικήσεις για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας.

Η υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 31 Μαΐου 2018, στις 12:00.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του , το πρόγραμμα υλοποιείται από τον προϋπολογισμό του και του Πράσινου Ταμείου και σχεδιάστηκε από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι ωφελούμενοι θα εργάζονται στην προστασία των δασικών εκτάσεων της χώρας από πυρκαγιές, αλλά και στη διαχείριση των ήδη καμένων περιοχών προς αποφυγή μελλοντικών καταστροφών.

Επιπλέον, με την επίβλεψη των δασαρχείων, θα εκπονήσουν οικολογικές δράσεις προστασίας της βιοποικιλότητας των δασών, με σκοπό την ανάπτυξη και τη διατήρηση βιώσιμων πληθυσμών και οικοσυστημάτων.

ΟΑΕΔ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς

Δικαιούχοι ΚΕΑ: Διπλάσιοι θα μπαίνουν στα προγράμματα του ΟΑΕΔ

Loading...
  • europalso

    ideascentral