ΟΑΕΔ – Κοινωφελής Εργασία: Δείτε πότε βγαίνουν οι οριστικοί πίνακες για 7.180 ανέργους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔23/02/2018 - 15:18 | Author: Newsroom

– Θέμα ημερών είναι η ανάρτηση από τον (oaed.gr) των οριστικών αποτελεσμάτων της β’ φάσης της , που αφορά την πρόσληψη 7.180 ανέργων σε 34 δήμους της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η ανάρτηση των πινάκων θα γίνει εντός της τρέχουσας εβδομάδας ή το αργότερο μέχρι τις αρχές της επομένης. Σε κάθε περίπτωση οι οριστικοί πίνακες να δημοσιοποιηθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Ο τελευταίος έλεγχος των ενστάσεων και η τελική έγκριση των αποτελεσμάτων έγινε στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου.

ΟΑΕΔ: Πότε θα γίνουν οι αιτήσεις για τις 478 προσλήψεις καθαριστριών

Μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων θα ξεκινήσει η διαδικασία των προσλήψεων για τους ωφελούμενους που θα εργαστούν για οκτώ μήνες, σε θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, οι αρμόδιοι υπάλληλοι των ΚΠΑ2, όπου είναι εγγεγραμμένοι οι άνεργοι, καλούν τους ωφελούμενους, που έχουν επιλεγεί προς τοποθέτηση εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, με κάθε πρόσφορο μέσο όπως ηλεκτρονική αλληλογραφία, έγγραφη πρόσκληση καθώς και τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να υποδειχθούν στους Επιβλέποντες Φορείς, δηλαδή τους δήμους.

ΟΑΕΔ: Όλες οι πληροφορίες για τα προγράμματα που είναι σε εξέλιξη

Loading...
  • europalso

    ideascentral