Ο Δ.Κουτσούμπας άσκησε βαριά κριτική στην κυβέρνηση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔28/01/2017 - 22:59 | Author: Newsroom

Ολομέτωπη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Άρτα ο Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μίλησε σε πολιτική συγκέντρωση του κόμματος.

Η οικονομία, τα εργασιακά, οι αγρότες, η ανεργία και η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σκληρής κριτικής του Δημήτρη Κουτσούμπα για τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

«Όλα τα κυβερνητικά στελέχη, ο ίδιος ο Τσίπρας, αλλά και οι εφημερίδες τους, αναπαράγουν με διάφορους τρόπους, πως η βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής θέσης του λαού, περνάει μέσα από το στόχο της κυβέρνησης να ολοκληρώσει το πρόγραμμα, να υλοποιήσει το μνημόνιο, δηλαδή, να υλοποιήσει το σχέδιο για την περεταίρω φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, για την ανάκαμψη της καπιταλιστικής κερδοφορίας», τόνισε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, για να προσθέσει πως ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί ότι αυτό είναι η «επιστροφή στην κανονικότητα».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε πως «η κυβέρνηση όχι μόνο δεν ακουμπάει το αντεργατικό οικοδόμημα των προηγούμενων, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά το ενισχύει κιόλας», αφού προηγουμένως στηλίτευσε την κυβερνητική πολιτική.

Loading...
  • europalso

    ideascentral