Μητσοτάκης στα παιδιά του διαγωνισμού Ρομποτικής: Να κυνηγάτε τα όνειρά σας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔18/03/2017 - 15:02 | Author: Newsroom

Συγχαρητήρια στα παιδιά που μετέχουν στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχάρη επίσης, τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για τη διοργάνωση αυτού του θαυμάσιου διαγωνισμού.

Ενός διαγωνισμού, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, που δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, να έρθουν σε επαφή με την τεχνολογία, με τη ρομποτική, να εξερευνήσουν τις δικές τους δυνατότητες και να κυνηγήσουν τα δικά τους όνειρα.

«Μην διστάσετε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας», είπε απευθυνόμενος στους μαθητές ο κ. Μητσοτάκης και συνεχάρη τον καθηγητή κ. Κριμιζή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ένας πρέσβης της Ελλάδος στον κόσμο.

«Πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου, ότι κάπου ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά, σε 50 χρόνια, μπορεί να κρύβετε ένας επόμενος Νομπελίστας. Επομένως, να μην διστάσετε, παιδιά, να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Μας δίνετε τη δυνατότητα και εμάς να λάβουμε υπόψη πόσο σημαντικό είναι να εισάγουμε στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα την τεχνολογία, την καινοτομία. Είμαστε σε ένα κόσμο, ο οποίος αλλάζει συνέχεια. Να τον δούμε ως μια μεγάλη πρόκληση, ως μια μεγάλη ευκαιρία και όχι ως μια μεγάλη απειλή. Και πάλι συγχαρητήρια. Ένα μεγάλο "μπράβο" σε όλες και σε όλους και ειδικά στα παιδιά που συμμετέχουν με τόσο ενθουσιασμό», συμπλήρωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Loading...
  • europalso

    ideascentral