Μετ' εμποδίων οι πρόβες… Οι ιώσεις καλά κρατούν!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔10/03/2017 - 22:23 | Author: Newsroom

Εν αναμονή της κατασκευής νέας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, οι πρόβες γίνονται στην υπάρχουσα μικρών διαστάσεων αίθουσα, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται το έργο εκπαιδευτικών και μαθητών!

Από το Δεκέμβριο του 2016, έχει υποβληθεί από το Δήμο Άργους Ορεστικού η σχετική πρόταση στο επιχειρησιακό πρόγραμμα "ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 11 «Επένδυση στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την επαγγελματική κατάρτιση για την απόκτηση δεξιοτήτων και τη διά βίου μάθηση»

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η φετινή ετήσια εκδήλωση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού. Οι 130 μαθητές/μαθήτριες υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους θα ανεβάσουν-καλώς εχόντων των πραγμάτων- τη μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μακρυγιάννη και τον Καζαντζάκη … τρεις Έλληνες σε ένα "Τσίρκο"…» Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό αφιέρωμα βασισμένο στο λαϊκό έπος «Το μεγάλο μαςτσίρκο».
Παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω ιώσεων που ταλαιπωρούν πολλά παιδιά και δασκάλους, οι πρόβες προχωρούν εντατικά. Απογεύματα αλλά και Σαββατοκύριακα οι μαθητές/μαθήτριες με κέφι, μεράκι και διάθεση, προσέρχονται αγόγγυστα στο σχολείο τους και προετοιμάζονται για την οργάνωση της μεγάλης γιορτής, η οποία θα λάβει χώρα στο πολιτιστικό κέντρο της κωμοπόλεώς μας, αφού το σχολείο μας δεν διαθέτει κατάλληλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.Δεν είμαστε θεατρική ομάδα. Είμαστε ένα "μελίσσι" 130 παιδιών, που βάζει στόχους και εργάζεται σκληρά να τους πετύχει!

Loading...


  • europalso   ideascentral