Λαπαβίτσας: Ο Τσίπρας θα παραμείνει στην εξουσία ελπίζοντας για κάτι καλό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔10/12/2016 - 11:17 | Author: Newsroom

«Το ΔΝΤ λέει τα πράγματα όπως έχουν» ξεκαθάρισε το Σάββατο, ο οικονομολόγος και στέλεχος της ΛΑΕ Κώστας Λαπαβίτσας, σχολιάζοντας τις αναφορές του Ταμείου για ανάγκη μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων ή περισσότερων μέτρων λιτότητας.

«Να έχουμε πλεονάσματα και μείωση της ανεργίας, αυτό το πράγμα δεν μπορεί να γίνει… Δεν έχουν ιδέα ούτε κυβέρνηση ούτε αντιπολίτευση τι θα κάνουν. Δεν συνιστά πολιτική χώρας να περιμένουμε κύμα επενδύσεων από ξένους και εγχώριους επενδυτές, αυτό συνιστά παράδοση. Πρόκειται για πλήρες αδιέξοδο στο οποίο μπήκαμε το 2010» δήλωσε ο οικονομολόγος, μιλώντας στον Σκάι.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτε καινούργιο ό,τι γνωρίζαμε και παλιότερα είναι… δήλωσε το στέλεχος της ΛΑΕ, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα έχει σταθεροποιηθεί επειδή συνετρίβη η οικονομία. Είναι η σιγή του νεκροταφείου».

Ερωτηθείς μάλιστα αν ο πρωθυπουργός θα κηρύξει πρόωρες εκλογές, ο κ. Λαπαβίτσας δήλωσε σκωπτικά «θα κάνουν εκλογές; είναι σαν να ψηφίζουν οι γαλοπούλες να έρθουν τα Χριστούγεννα… Ο Τσίπρας είναι προσκολλημένος στην εξουσία, δεν βλέπω να κάνει εκλογές, θα παραμείνει στην εξουσία ελπίζοντας για κάτι καλό».

Loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral