Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης υπογείων καλωδίων στο δήμο Αθηναίων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔21/08/2016 - 18:13 | Author: Newsroom

Λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης υπογείων καλωδίων υψηλής τάσης, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στις παρακάτω οδούς περιοχής Δήμου Αθηναίων, κατά το χρονικό διάστημα από 25-8-2016 έως 30-9-2016, κατά τις ώρες 00.01΄ έως 06.00΄της επομένης:

Α΄ ΦΑΣΗ:

•Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της οδού Κατεχάκη, στο τμήμα της από την οδό Μυστακίδου έως την οδό Βρανά, ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Μεσογείων.

•Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Βρανά, στο τμήμα της 30μ. πριν την οδό Κατεχάκη και έως αυτή, ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Κατεχάκη.

Β΄ΦΑΣΗ:

•Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Κατεχάκη, στο τμήμα της από την οδό Μυστακίδου έως την οδό Βρανά, ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Μεσογείων.

•Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Κατεχάκη, στο τμήμα της από την οδό Φραγκοπούλου έως την οδό Βρανά, ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κηφισίας.

•Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κατεχάκη, στο ύψος της οδού Βρανά, διαδοχικά ανά λωρίδα, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Κατά την ανωτέρω διακοπή, θα απαγορεύεται:

 η κατ’ ευθείαν κίνηση των οχημάτων από την οδό Βρανά εκατέρωθεν της οδού Κατεχάκη, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής: οδός Βρανά – δεξιά Κατεχάκη – δεξιά Αμεδαίου Χαν – δεξιά Παπαδά – δεξιά Φραγκοπούλου – αριστερά Κατεχάκη – δεξιά οδός Βρανά
η αριστερή στροφή των οχημάτων από την οδό Κατεχάκη προς την οδό Βρανά, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Μεσογείων, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής: Κατεχάκη – δεξιά Αμεδαίου Χαν – δεξιά Παπαδά – δεξιά Φραγκοπούλου – αριστερά Κατεχάκη – δεξιά οδός Βρανά.

Γ΄ΦΑΣΗ:

•Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της οδού Κατεχάκη, στο τμήμα της από την οδό Φραγκοπούλου έως την οδό Βρανά, ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κηφισίας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΝΑ ΦΑΣΗ:

Α΄ ΦΑΣΗ:
•Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα και απαγόρευση προσπέρασης για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Κατεχάκη, από τη Λ. Κηφισίας προς τη Λ. Μεσογείων, και στο τμήμα της 50μ. πριν την οδό Μυστακίδου και έως την οδό Βρανά.

Β΄ και Γ΄ ΦΑΣΗ:

•Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα και απαγόρευση προσπέρασης για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Κατεχάκη, από τη Λ. Μεσογείων προς τη Λ. Κηφισίας, και στο τμήμα της 50μ. πριν την οδό Φραγκοπούλου και έως την οδό Βρανά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Loading...
  • europalso

    ideascentral