Γεννηματά: Η κυβέρνηση ετοιμάζει μια ακόμα συνθηκολόγηση ηττημένου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔18/03/2017 - 14:50 | Author: Newsroom

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά,τόνισε σε ομιλία της σε ημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ για την τοπική αυτοδιοίκηση πως η κυβέρνηση οδηγεί σε επικίνδυνα αδιέξοδα.

Η κυρία Γεννηματά έκανε λόγο για «τυχοδιωκτικούς χειρισμούς» και «ανικανότητα» της κυβέρνησης να ολοκληρώσει θετικά την αξιολόγηση τονίζοντας ότι «παρατείνουν την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα στη χώρα».

«Η ύφεση επέστρεψε στην οικονομία, η ανεργία άρχισε και πάλι να αυξάνεται, το τραπεζικό σύστημα να μη χρηματοδοτεί την επιχειρηματική δραστηριότητα. Την ίδια στιγμή η υπερφορολόγηση και τα Κυβερνητικά μέτρα οδηγούν σε απόγνωση τα νοικοκυριά. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών αυξήθηκαν κατά 1,6 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο» πρόσθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Όπως είπε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ με την πολιτική τους σπαταλούν το χρόνο και τις αντοχές της χώρας «ετοιμάζοντας μια ακόμα συνθηκολόγηση ηττημένου».

Ξεκαθάρισε, δε, ότι η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να περιμένει «καμία συναίνεση ή συνενοχή από εμάς» για τα νέα σκληρά μέτρα και το 4ο Μνημόνιο «και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση».

Η Φώφη Γεννηματά κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά οτι «πετάει το μπαλάκι στην εξέδρα» με πότε ευτελίζοντας τη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης, πότε με το δάνειο «με δυσβάχτατα επιτόκια» από την Παγκόσμια Τράπεζα, πότε με τις προτάσεις του για εξεταστικές επιτροπές.

Ξεκαθάρισε, δε, με τον πιο επίσημο τρόπο ότι «εμείς θα συμφωνήσουμε με όλες τις Εξεταστικές για λόγους αρχής. Διαφάνεια για τους πάντες και παντού. Δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε και τίποτε να φοβηθούμε».

Loading...
  • europalso

    ideascentral