Φωτίου: 25.000 τρίτεκνοι και πολύτεκνοι θα έχουν περικοπές στα επιδόματα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔16/01/2018 - 17:58 | Author: Newsroom

Τις στα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών παραδέχθηκε η κυρία Θεανώ υποστηρίζοντας ότι το «πρόβλημα» οφείλεται στον επανασχεδιασμό του συστήματος παροχής .

«Από τις 100.000 τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες οι μισές θα δουν αυξήσεις. Από τις υπόλοιπες 50.000 οικογένειες που είναι στις δύο υψηλότερες εισοδηματικές κατηγορίες οι μισές από αυτές θα δουν ελάχιστες μειώσεις. Γνωρίζουμε καλά ότι όταν ένα σύστημα επανασχεδιάζεται δημιουργούνται προβλήματα όπως αυτά που δημιουργούνται σε ένα τμήμα τρίτεκνων και και πολύτεκνων. Αυτό είναι αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας για να επαναλάβει την δέσμευση πως «κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε τις μειώσεις εντός του 2018» και να εισπράξει το χλιαρό χειροκρότημα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που της καταλογίζει λάθος χειρισμούς.

Η κυρία Φωτίου ανέφερε ότι το συνολικό κονδύλι για τα αυξήθηκε κατά 40% ενώ προκειμένου να αντικρούσει την κριτική της αντιπολίτευσης που υποστηρίζει πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχει δημογραφική πολιτική είπε πως «το 2016 αυξήθηκαν οι γεννήσεις σε σχέση με το 2015».

Ποιες οικογένειες θα πάρουν μεγαλύτερο οικογενειακό επίδομα σε δυο μήνες

Loading...
  • europalso

    ideascentral