Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις σε Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία και Δυτική Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔20/03/2018 - 23:47 | Author: Newsroom

Την θέση ότι η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας συνεχίστηκε ομαλά σήμερα επαναλαμβάνει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε αποψινή ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου για τη σημερινή δεύτερη ημέρα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στις συγκεκριμένες Περιφέρειες, οι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα φτάνουν τους 17.500, καταγράφοντας αύξηση κατά 3.000 σε σχέση με την πρώτη ημέρα. Επίσης οι αιτήσεις που έχουν πρωτοκολληθεί, φτάνουν τις 6.000, έναντι μόλις 500 αιτήσεων κατά την πρώτη ημέρα.

“Φαίνεται, δηλαδή, αφενός να περιορίζεται η εισροή νέων δυνητικών ωφελούμενων, καθώς εξαντλείται η δεξαμενή ενδιαφερόμενων, αφετέρου να αυξάνεται η εκροή των αιτήσεων προς υπαγωγή, καθώς όλο και περισσότεροι ολοκληρώνουν τη διαδικασία. Αύριο η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου, προκειμένου να συνεχιστεί η υποβολή των αιτήσεων”, καταλήγει το ΥΠΕΝ.

Loading...
  • europalso

    ideascentral