“Απέναντι” απο τους Σωφρονιστικούς υπαλλήλους ο Κοντονής

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔20/01/2017 - 22:37 | Author: Newsroom

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής χαρακτηρίζει «υβριστικό, ψευδές και παραπλανητικό» το δελτίο Τύπου της O.Σ.Υ.Ε για την άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος συνδικαλιστή σωφρονιστικού υπαλλήλου, λόγω των δηλώσεων του σε Κυριακάτικη εφημερίδα.

Παράλληλα, ο κ. Κοντονής δηλώνει ότι «απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του» ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοντονής στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Με λύπη διάβασα το υβριστικό, ψευδές και παραπλανητικό δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας. Ξεκαθαρίζω: Η συνδικαλιστική δράση, για την κυβέρνηση της Αριστεράς, είναι απολύτως ελεύθερη. Καμιά πειθαρχική δίωξη δεν έχει ασκηθεί.

Ομως, η δημοσιοποίηση απόρρητων πληροφοριών από υπαλλήλους και μάλιστα σε μια υπόθεση με μεγάλες διαστάσεις για τη χώρα μας, είναι τουλάχιστον ερευνητέα. Για το λόγο αυτό διενεργείται Ενορκη Διοικητική Εξέταση, από έμπειρο σωφρονιστικό υπάλληλο- διευθυντή».

Ακόμη, ο κ. Κοντονής αναφέρει: «Ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής απολαμβάνει της εμπιστοσύνης μου καθώς υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική. Αυτή η πολιτική θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί μέχρι ν’ αλλάξει συνολικά η εικόνα των φυλακών.

Σε τελική ανάλυση οι εργαζόμενοι στις φυλακές ξέρουν πια καλά ποιοι νοιάζονται γι αυτούς».

Loading...
  • europalso

    ideascentral