Χρονοδιάγραμμα προσλήψεων Π.Ε. και πιστώσεις Π.Δ.Ε.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔29/09/2015 - 22:49 | Author: Newsroom

Σύμφωνα με ενημέρωση που πήρα πριν λίγο από τη Γεν.Δνση προσωπικού ΠΕ και ΔΕ του υπουργείου το χρονοδιάγραμμα,σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών, έχει ως εξής:

1.Αύριο θα αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες ειδικής της ΠΕ.

2.Αύριο,κατά πάσα πιθανότητα,θα γίνουν και οι προσλήψεις ειδικοτήτων για τα ΕΑΕΠ. Οι πιστώσεις από το ΕΣΠΑ,για τις ειδικότητες, είναι 1570. Το αν θα γίνουν αύριο εξαρτάται και από τις πιστώσεις του ΠΔΕ.

3.Οι 4000 πιστώσεις του ΠΔΕ δεν έχουν φτάσει ακόμη στο υπουργείο παιδείας,άρα είναι άγνωστο πότε θα γίνει η β’φάση δασκάλων-νηπιαγωγών.

4.Οι 4000 πιστώσεις ΠΔΕ-ακόμη κι αν δινόταν όλες στην ΠΕ-είναι αδύνατο να καλύψουν τα κενά στην πρωινή ζώνη,αφού αυτή τη στιγμή λείπουν περίπου 1200 νηπιαγωγοί και πάνω από 3200 δάσκαλοι, με βάση τα στοιχεία του ίδιου του υπουργείου, για να καλυφθούν τα κενά. Με δεδομένο δε ότι οι πιστώσεις αυτές θα δοθούν αναλογικά σε ΠΕ και ΔΕ ,αλλά και κάποιες στην ειδική αγωγή ,προκειμένου να καλυφθούν κάποια κενά σε περιφέρειες που δεν έχει ΕΣΠΑ,είναι βέβαιο ότι τα κενά στα σχολεία δεν θα καλυφθούν,αν δεν βρεθούν άλλες πιστώσεις κρατικού προυπολογισμού ή ΠΔΕ.

Δ.Μπράτης facebook

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral