Χωρίς καθηγητή Πληροφορικής η Επιτροπή Ι.Ε.Π. για Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/02/2016 - 22:42 | Author: Newsroom

Επιτροπή Ι.Ε.Π. για Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση

Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) εκφράζει την έντονη ανησυχία της, για τη σύνθεση της επιτροπής που συγκροτήθηκε με ευθύνη του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Π.Ε.Θ.) στις 11.2.2016 (ΑΔΑ 6ΠΔ8ΟΞΛΔ-ΒΕ7), προκειμένου να αντιμετωπιστούν θέματα της Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Στην εν λόγω επιτροπή, ενώ συμμετέχουν εκπαιδευτικοί από αντιπροσωπευτικές ειδικότητες των διαφόρων τομέων των Επαγγελματικών Λυκείων (Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας, Δομικών Έργων, Διοίκησης & Οικονομίας κ.ά.), απουσιάζει παντελώς ο τομέας Πληροφορικής, παρά το γεγονός ότι οι ειδικότητες Πληροφορικής αποτελούν έναν από τους πολυπληθέστερους τομείς της Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Η Π.Ε.ΚΑ.Π. διαμαρτύρεται για την παράλειψη αυτή και ζητά από το Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. την άμεση στελέχωση της επιτροπής με εκπαιδευτικό Πληροφορικής, προκειμένου αυτή να λειτουργήσει με πιο ορθολογικό, αντιπροσωπευτικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Το Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral