Βρείτε τη διαφορά της πρώτης από τη δεύτερη φωτογραφία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔14/09/2015 - 00:20 | Author: Newsroom

Ξέρω πως την πρώτη φωτογραφία την έχετε δει πολλές φορές σήμερα.

Θα υπερασπιστώ τον Τσίπρα και την Περιστέρα ως προς το ιερό δικαίωμα κάθε γονιού να δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί στα παιδιά του, ανάλογα με το εισόδημά του.

Κλεμμένα δεν τα χουν τα λεφτά που παίρνουν οπότε ας κάνουν ό,τι νομίζουν καλύτερο για το που θα πάνε τα παιδιά τους σχολείο.

Αν είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε τον κιτρινισμό του Πρώτου Θέματος απαντήστε πρώτα αν εσείς θα δίνατε το καλύτερο δυνατό στα παιδιά σας εφόσον είχατε τη οικονομική δυνατότητα. Όσο για το επίπεδο των συμβολισμών (ως πρωθυπουργός, ως αριστερός κτλ), θα με συγχωρήσετε αλλά τους συμβολισμούς τους έχει γράψει πολύ καιρό τώρα στα παλιά του τα παπούτσια ο Αλ. Τσίπρας (και για πολύ σοβαρότερα θέματα) οπότε δε φαντάζομαι να περιμένατε να πρωτοτυπήσει σε αυτό το ζήτημα.

Αν αξίζει κάτι την οργή μας είναι κατά τη γνώμη μου η δεύτερη φωτογραφία.

Την πήρα εφόδιο σήμερα από το δημοτικό σχολείο στις Καμάρες Ηρακλείου.

Δεν είναι διάσημη, λέγεται Χρυσούλα και είναι μάνα, όπως η Περιστέρα, που όμως σήμερα πήγε άδικα τα παιδιά της στο σχολείο. Δεν βρήκε κανέναν εκεί να κάνει μάθημα ή αγιασμό ούτε στο δημοτικό ούτε στο νηπιαγωγείο.

Σεμνή και συγκρατημένη, μου είπε όμως με θυμό πως αισθάνεται πολίτης δεύτερης κατηγορίας και ότι δεν ξέρει τί να πει στα πιτσιρίκια, που περίμεναν πώς και πώς τη σημερινή μέρα.

Ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του χωριού αναρωτιέται γιατί το δικό τους σχολειό, με 42 παιδιά, θα αρχίσει ένα μήνα αργότερα (τέλος Σεπτέμβρη όπως της είπαν από την πρωτοβάθμια του Ηρακλείου) και αν αυτό είναι δίκαιο ειδικά για τις ορεινές περιοχές όπως η δική της.

Υ.Γ. Το πρόβλημα δεν είναι στην πρώτη αλλά στη δεύτερη φωτογραφία.

Αν είχαν ανοίξει κανονικά σήμερα τα σχολεία στις Καμάρες, στον Κρότο, στα Σφακιά, στη Γαύδο, αν το δημόσιο σχολείο (ειδικά με αριστερή διακυβέρνηση) λειτουργούσε και παρείχε όσες ευκαιρίες δικαιούνται τα παιδιά αυτής της χώρας, τότε δε θα είχε κανένα ενδιαφέρον αν ο Τσίπρας πήγε τα παιδιά του στη Σχολή Χιλλ.

Με τα σημερινά δεδομένα όμως, δυστυχώς υπάρχει πεδίο ευρύ για συζητήσεις κάθε είδους…

anemosanatropis

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral