Βούτσης: «Προπαγάνδα ότι ισοπεδώνουμε την αριστεία»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔04/08/2017 - 10:28 | Author: Newsroom

Προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις συνεχόμενες κατηγορίες για παράνομη νομοθέτηση έκανε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, κάνοντας λόγο για «προπαγάνδα που είναι εκτός τόπου και χρόνου», με ομιλία του από το βήμα της Βουλής.

«Αυτό το ντέρμπι περί αριστείας και ισοπέδωσης είναι το ψευδεπίγραφο για όσους λένε ότι δουλεύουμε για τους λίγους», υποστήριξε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, από το βήμα της Ολομέλειας, κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για την Υγεία.

«Αυτοί που βάζουν το θέμα της αριστείας με κάθε ευκαιρία φτάνει στα όρια του γκροτέσκο», πρόσθεσε αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει για την επιλογή των μέσω κλήρωσης.

Ο κ.Βούτσης επιτέθηκε σε όσους κατηγορούν τη Βουλή για όργιο τροπολογιών, απαντώντας ότι κατατέθηκαν 3,5 τροπολογίες ανά νομοσχέδιο και ούτε μία πράξη νομοθετικού περιεχομένοι, κάνοντας λόγο για «αυτή η προπαγάνδα για την παράνομη νομοθέτηση είναι εκτός τόπου και χρόνου»

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι για πρώτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ήρθαν με την τακτική διαδικασία επτά νομοσχέδια σε συζήτηση και ψηφίζονται για πρώτη φορά μεσα σε 14 με την τακτική διαδικασία επτά νομοσχέδια ήρθαν σε συζήτηση και ψηφίζονται.

Loading...
  • europalso

    ideascentral