Βοσνία – Σε σχολική εκδρομή 7 από τις 28 μαθήτριες επέστρεψαν έγκυες!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/12/2014 - 10:28 | Author: Newsroom

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βοσνία η σοκαριστική είδηση ότι 7 από τις 28 μαθήτριες, ηλικίας 13 και 14 ετών επέστρεψαν από την εκδρομή του σχολείου έγκυες.

Τα κορίτσια, από την πόλη Μπάνια Λούκα, βρέθηκαν με το σχολείο τους στην πρωτεύουσα της χώρας, το Σαράγεβο, στα πλαίσια μιας πενθήμερης σχολικής εκδρομής, αναφέρει η Daily Mail. Με την επιστροφή τους από το ταξίδι άρχισαν και οι πρώτες αδιαθεσίες, ώσπου διαπιστώθηκε ότι τα επτά κορίτσια είχαν μείνει έγκυες.

Έξαλλοι είναι με τους καθηγητές των παιδιών τους οι γονείς, οι οποίοι απαιτούν να μάθουν γιατί δεν τα πρόσεχαν όσο έπρεπε και γιατί ξέφυγαν τόσο από την προσοχή τους ώστε να καταλήξουν σε αυτά τα αποτελέσματα.

Εκτός από σοκ στις οικογένειές τους, πάντως, η είδηση έχει ανοίξει μια ολόκληρη συζήτηση στη Βοσνία σχετικά με το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης καθώς αυξάνεται ο αριθμός των σεξουαλικά ενεργών κοριτσιών ηλικίας από 13 έως 15 ετών.

http://www.antenna.gr/

…………………………………………………………………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βοσνία η είδηση ότι επτά ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας 13-14 ετών, επέστρεψαν έγκυες μετά από σχολική εκδρομή.

Τα κορίτσια, από την πόλη Banja Luka, βρέθηκαν με το σχολείο τους στην πρωτεύουσα της χώρας, το Σαράγεβο, στα πλαίσια μιας πενθήμερης σχολικής εκδρομής, αναφέρει η Daily Mail.

Σοκαρισμένοι ωστόσο έμειναν οι γονείς επτά μαθητριών, καθώς όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, στην εκπαιδευτική εκδρομή επτά από τις 28 συνολικά κορίτσια είχαν μείνει έγκυες.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει τεράστια συζήτηση, σε εθνικό επίπεδο στη χώρα, καθώς πολλοί κρίνουν απαραίτητη πλέον την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των ανηλίκων.
Οι αρχές της χώρας εξετάζουν το καίριο ζήτημα, σημείωσαν ωστόσο ότι το οι συνοδοί καθηγητές δεν ευθύνονται για το περιστατικό.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral