Βάσεις μεταθέσεων έως το 2014

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/03/2015 - 16:29 | Author: Newsroom

Βρήκαμε και παρουσίαζουμε τις βάσειςμεταθέσεων των τελευταίων χρόνων (από το 2000 μέχρι και το 2014!) για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αλλά και 1997 – 1999 για τους ΠΕ03 σε Excel σύμφωνα με με το οδηγό που έχει επιμεληθεί ο εκπαιδευτικός Δ.

Μαλλιαρός ΕΔΩ

  • Βάσεις μεταθέσεων των τελευταίων χρόνων (από το 2000 μέχρι και το 2014!) για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αλλά και 1997 – 1999 για τους ΠΕ03) σε Excel. Για τα παλιότερα δεδομένα υπήρξε βοήθεια από το συνάδελφο Τάσο Γραμμένο. Και μια απαρίτητη διευκρίνηση για νέους συναδέλφους: Οι βάσεις που υπάρχουν δεν προεξοφλούν την εξέλιξη για τα επόμενα χρόνια. Σε περιοχές όπου υπάρχει μια σταθερή στατιστικά μετακίνηση είναι ενδεικτικές. Για τις υπόλοιπες χρειάζεται να ξέρει κανείς κι άλλα στοιχεία όπως τι κενά διορισμών υπάρχουν διότι μπορεί σε μια περιοχή να ενδιαφερθεί μόνο ένας για μετάθεση με π.χ. 150 μόρια αλλά συγχρόνως να υπάρχουν και κενά για διορισμό (λέμε τώρα). Σε συνδυασμό αυτό δείχνει ότι καθόλου δύσκολη για μετάθεση δεν είναι η περιοχή.
  • Υπολογισμός μορίων. Μεταφερμένη κι η δουλειά του συναδέλφου Σωτήρη Μανδηλιώτη για ωρομίσθιους ή όσους είναι με διάθεση σε σχολεία με διαφορετικά μόρια. Κι αυτό είναι σε φύλλο Excel (λόγω στρογγυλεύσεων, ίσως υπολείπεται μερικά εκοστοστά από τα κανονικά, που υπολογίζει η εφαρμογή του υπουργείου).
  • Υπολογισμός χρόνου υπηρεσίας και προϋπηρεσίας από τον συνάδελφο Κ. Μπελέρχα. Επίσης σε φύλλο Excel.
  • Μια καλή εφαρμογή για υπολογισμό των μορίων στη Δευτεροβάθμια από το συνάδελφο Μιχάλη Χουρδάκη

Πηγή

Loading...
  • europalso

    ideascentral