Τροπολογία με τρία ισοδύναμα για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση από το Ποτάμι

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔02/11/2015 - 20:57 | Author: Newsroom

Τροπολογία με τρία ισοδύναμα για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση από το Ποτάμι

«Το σίριαλ με τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα και επειδή κάθε βουλευτής και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει και από ένα ισοδύναμο “έτσι κουβέντα να γίνεται” και επειδή και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ζήτησε στις προγραμματικές δηλώσεις, από την αντιπολίτευση να του δώσει τη λύση», σχολιάζει η Σεβαστουπόλεως και κάνει λόγο για «ισοδύναμα για την αδυναμία της κυβέρνησης στην εκπαίδευσης».

Παράλληλα, το Ποτάμι προτίθεται να καταθέσει και δεύτερη τροπολογία επί του άρθρου 42 του σχεδίου νόμου για τη Συγκρότηση Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μένοντας πιστό, όπως εξηγεί, «στην άποψη του για πλήρη αποκομματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης».

«Καθώς εδώ ο υπουργός Παιδείας ως συνεχιστής της τακτικής των κ.κ. Μπαλτά-Κουράκη προωθεί τη μη αξιοκρατική επιλογή μελών των ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ από τους διορισμένους περιφερειακούς διευθυντές, δηλαδή τους γνωστούς περιφερειακούς διευθυντές αγνώστων… λοιπών βιογραφικών που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επέλεξε τον περασμένο Απρίλη με τον κανόνα 11-2», αναφέρει το Ποτάμι.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral