Τρόφιμα σε οικογένειες απόρων μαθητών στην Καρδίτσα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/12/2015 - 20:57 | Author: Newsroom

Τρόφιμα στους Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων του νομού Καρδίτσας για 140 οικογένειες άπορων μαθητών παραδόθηκαν χθες παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, κ. Τσιάκου, του Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, κ. Κωστή και της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κας Μητσιάδη.

Επίσης τρόφιμα δόθηκαν σε 12 οικογένειες της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Η σχετική πρωτοβουλία ανήκει στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Καρδίτσας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που συντόνισαν τη συγκέντρωση τροφίμων, προκειμένου να βοηθηθούν συμπολίτες του Νομού μας που έχουν ανάγκη, τις Άγιες μέρες που διανύουμε. Η Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας και προσωπικά ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαριστεί θερμότατα για την άμεση ανταπόκρισή και την προσφορά τους, τα τρία βιομηχανικά σφαγεία του Νομού μας, τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος και παραγωγής αλλαντικών, τις εγκαταστάσεις παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων και σαλατών, τη βιομηχανία μεταποίησης τομάτας και τα κρεοπωλεία του Νομού.

Ο κ. Τσιάκος που παραβρέθηκε στη διαδικασία παράδοσης των τροφίμων στους διευθυντές των δημοτικών σχολείων οι οποίοι με τη σειρά τους θα τα διανείμουν στις δικαιούχες οικογένειες δήλωσε: «Αναλάβαμε αυτή την πρωτοβουλία σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό γιατί στις Άγιες ημέρες που διανύουμε δεν θα πρέπει κανένα παιδί, καμία οικογένεια να μείνει χωρίς τα στοιχειώδη. Αντιλαμβανόμαστε πως δεν λύνουμε κανένα πρόβλημα ωστόσο προσπαθούμε να στείλουμε το μήνυμα πως μέσα στη βαθιά κρίση που περνάει η πατρίδα μας, η αλληλεγγύη μπορεί να μειώσει τα κοινωνικά προβλήματα και να μας δώσει ελπίδα για το μέλλον. Θέλω θερμά να ευχαριστήσω τις επιχειρήσεις που εθελοντικά προσέφεραν τα προϊόντα που σήμερα μοιράζουμε, να ευχαριστήσω τα στελέχη της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας καθώς και την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τους διευθυντές των σχολείων καθώς συνεργαζόμενοι όλοι δώσαμε λίγη χαρά σε οικογένειες συμπολιτών που δοκιμάζονται. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές.»
eleftheria.gr/

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral