Το πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία θα προχωρήσει κανονικά ;

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔17/07/2015 - 15:57 | Author: Newsroom

Το πολυνομοσχέδιο για την παιδεία θα προχωρήσει κανονικά, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έθεσε το υπουργείο Παιδείας.

Τη δήλωση αυτή έκανε σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Φίλης

Θυμίζουμε οτι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μειμαράκη στη Βουλή είπε

“Η Νέα Δημοκρατία σας δίνει τη στήριξη της ευρωπαϊκής πορείας, αλλά από εκεί και πέρα για τα θέματα κυρίως της παιδείας, της υγείας και για ζητήματα τα οποία θεωρούμε και εμείς σοβαρά, θα πρέπει να υπάρχει επίσης μια συνεννόηση”.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ

H εισηγήτρια ΚΤΕ Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, για τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φίλη για το νομοσχέδιο Μπαλτά για την Παιδεία:

Χθες, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέστησε σαφές ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση να εισάγει νομοσχέδια διχαστικά, νομοσχέδια που εξυπηρετούν πελατειακές σχέσεις, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα στηρίζουν την εθνική προσπάθεια.

Σήμερα, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φίλης ούτε λίγο ούτε πολύ μας προειδοποίησε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω η κυβέρνηση στο νομοθετικό της έργο, αναφερόμενος ιδιαίτερα στο νομοσχέδιο για την Παιδεία.

Προς χάριν του εθνικού συμφέροντος οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εξασφάλισαν μαζί με τα αλλά κόμματα της αντιπολίτευσης την αναγκαία πλειοψηφία για επώδυνες συμφωνίες και μνημόνια που είναι αποτέλεσμα της απαράδεκτης διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η εισαγωγή νομοσχεδίων που εξυπηρετούν οπισθοδρομικές ιδεοληψίες και πελατειακά συμφέροντα στην εκπαίδευση.

Ως εδώ με την αντιμεταρρύθμιση Μπαλτά στην Παιδεία.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral