Το Πάσχα τα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων γίνονται και πρωϊνά

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/04/2017 - 19:32 | Author: Newsroom

Οι γειτονιές της Αθήνας έχουν πλέον αποκτήσει τους δικούς τους χώρους συνάντησης και ανταλλαγής δεξιοτήτων, χάρη στη πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων που ακούει στο όνομα Ανοιχτά Σχολεία.

Το καινοτόμο πρόγραμμα που δημιουργεί κοιτίδες πολιτισμού μέσα στον ήδη οικείο χώρο του σχολείου της γειτονιάς, υλοποιείται με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Σύμπραξης για την Αθήνα.

Την περίοδο του Πάσχα τα Ανοιχτά Σχολεία… δεν πάνε διακοπές και λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο! Από τις 8 το πρωί έως τις 21.30 το βράδυ οι πόρτες των 25 Ανοιχτών Σχολείων θα παραμένουν ανοιχτές και θα περιμένουν τα παιδιά της γειτονιάς, με τη συνοδεία γονέων, για πολύ παιχνίδι στο προαύλιο. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών οι φορείς δύνανται να πραγματοποιούν τις ήδη προγραμματισμένες δράσεις τους κατά τις απογευματινές ώρες, εφόσον συνεννοηθούν με τους συμμετέχοντες στις δράσεις που υλοποιούν. Από την Μεγάλη Παρασκευή έως και την Δευτέρα του Πάσχα, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Το πρόγραμμα έχει ακόμα διαθέσιμες θέσεις στο πλήθος νέων δράσεων που ανακοινώθηκαν αρχές της Άνοιξης. Για ενημέρωση και δήλωση συμμετοχής, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του προγράμματος www.athensopenschools.gr ή να καλέσουν στο 210 5277089.

Δείτε εδώ το αναλυτικό Δελτίο Τύπου του δήμου Αθηναίων για το Πασχαλινό πρόγραμμα των Ανοιχτών Σχολείων: https://www.cityofathens.gr/node/29918

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral