Τι πρέπει να γνωρίζετε για την κοινοποίηση οριστικών πινάκων ΕΒΠ 2018-2019

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/07/2018 - 11:22 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από το Αυτοτελές Τμήμα Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. και σχετικά με την ανάρτηση των Οριστικών Πινάκων υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Β.Π.  από όσες Π.Δ.Ε. έχουν φτάσει οι Αποφάσεις του Α.Σ.Ε.Π. επί των Ενστάσεων επί των Προσωρινών , θα υπάρξει επικοινωνία  του Αυτοτελούς Τμήματος με το  Α.Σ.Ε.Π., ώστε να προγραμματισθεί η ταυτόχρονη ημερομηνία κοινοποίησής τους.

Των Αιρετών Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π, Δημήτρη Παπαευθυμίου &

Υπενθυμίζουμε πως οι Αποφάσεις του Α.Σ.Ε.Π.  για τις Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων έχουν από την προηγούμενη Παρασκευή – http://seepea-stella.blogspot.com/2018/07/2_20.html-φτάσει και στην Π.Δ.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας/Θράκης, στην οποία ως γνωστόν υπάρχουν αρκετοί απορριφθέντες συνάδελφοι λόγω ελλιπούς συμπλήρωσης Υπεύθυνης Δήλωσης.

Επίσης πληροφορηθήκαμε πως το Υπουργείο εξετάζει το ερώτημα που του ετέθη από κάποιες Δ/νσεις αναφορικά με το αν και κατά πόσον δικαιούνται αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας συνάδελφοι οι οποίοι παραιτήθηκαν από τη θέση του αναπληρωτή για να καταλάβουν άλλη θέση στο Δημόσιο Τομέα.

Τέλος να ενημερώσουμε πως βρίσκεται για υπογραφή από τον Υπουργό η Επιτροπή για τη σύσταση και επανακαθορισμό των οργανικών θέσεων του και Ε.Β.Π., στην οποία συμμετέχουν και οι Αιρετοί Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.. και πως τέλη Αυγούστου θα συνεδριάσει το Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. για τις ενστάσεις επί των Αποσπάσεων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. για το 2018-19.

Loading...
  • europalso

    ideascentral