Τι απαντά ο πρόεδρος εργαζομένων του ΕΛΓO στην καταγγελία για απειλές από συνδικαλιστή

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔16/03/2015 - 20:44 | Author: Newsroom

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία κάνει ο νομικός σύμβουλος της… Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Α. Αθανασόπουλος σύμφωνα με το star σχετικά με απειλές που δέχτηκε από συνδικαλιστή από την Αθήνα, σε περίπτωση που έριχναν ευθύνες στον διευθυντή της Σχολής.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΛΓΟ Δήμητρα, δίνει την απάντηση του.

«Έρχεται ένας συνδικαλιστής από την Αθήνα και αρχίζει και ωρύεται μέσα στην αίθουσα της γραμματείας της σχολής ότι εγώ και οι υπόλοιποι είχαμε μεθοδεύσει να ρίξουμε ευθύνες εις βάρος του διευθυντή κι έλεγε ότι αν θέλετε το αίμα του διευθυντή να χυθεί, θα χυθεί το δικό σας. Αυτό έγινε ενώπιον μαρτύρων, της γραμματείας της σχολής, μαθητών, αλλά δεν μπορούσα να αντιδράσω» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασόπουλος και πρόσθεσε:

«Τον ξέρω χρόνια. Είναι υπάλληλος της σχολής μας, του οργανισμού στην Αθήνα. Εγώ θα κάνω μια αναφορά στο διοικητικό για τη συμπεριφορά αυτή και από κει και πέρα θα δούμε. Επαναλαμβάνω ότι αυτό έγινε μετά την κατάθεση του πορίσματος. Δεν δίναμε ευθύνες εμείς στον διευθυντή. Περιγράφαμε τις ενέργειες που είχε κάνει. Άλλοι έχουν την αρμοδιότητα να απονείμουν ευθύνες. Εμείς διαπιστώσαμε ότι υπήρχε ενδοσχολική βία, μέχρι εκεί […]»

Ο πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων ΕΛΓΟ, “Δήμητρα”, κ. Κάτσαρης έδωσε την απάντηση του για την καταγγελία του νομικού συμβούλου λέγοντας: «Στα Ιωάννινα εκπρόσωπος του συλλόγου εργαζομένων- συνδικαλιστής, με αυτήν την ιδιότητα δεν υπήρξε. Ο κ.Αθανασόπουλος λέει για έναν συνδικαλιστή από την Αθήνα, οφείλει να τον κατονομάσει. Η καταγγελία του θεωρείται συκοφαντική, «γιατί παίρνει όλους η μπάλα».Εκπρόσωπος της συγκεκριμένης συνεδρίας ήταν μία συνάδελφος του συλλόγου, η Γκέλυ Κουτσογιάννη, από τη Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν και η μόνη εξουσιοδοτημένη να μιλήσει εκ μέρους του συλλόγου […]».

Ακόμη, ο κ.Κάτσαρης είπε: «Παίρνω από το πρωί στο τηλέφωνο τον κ.Αθανασόπουλο για να πει σε μένα το όνομα του συνδικαλιστή αλλά δεν απαντά».

tro-ma-ktiko

Loading...
  • europalso

    ideascentral