Τί αναφέρει το ΦΕΚ για τις προσλήψεις στην ειδική αγωγή 2014

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔14/08/2014 - 08:29 | Author: Newsroom

Ανακοινώθηκε το ΦΕΚ για τις προσλήψεις στην ειδική αγωγή 2014

1 Σύμφωνα λοιπόν με το ΦΕΚ στους πίνακες προηγούνται οι συνάδελφοι ΠΕ 71 και ΠΕ 61.

Συγκεκριμένα αναφέρει: Στους πίνακες κατάταξης Νηπιαγωγών ΕΑΕ και Δασκάλων ΕΑΕ προηγούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ61 και ΠΕ71, αντίστοιχα, κατατασσόμενοι μόνο βάσει της προϋπηρεσίας. Ως γνωστόν στην ειδική αγωγή, σε αντίθεση με τη γενική, η προϋπηρεσία μετρά κανονικά.

2. Στους πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών ΕΑΕ της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντάσσονται οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ60.50 και ΠΕ 70.50, του κλάδου ΠΕ 11.01 (Καθηγητών Φυσικής Αγωγής ΕΑΕ) και των κλάδων ΠΕ (Καθηγητών Δευτεροβάθμιας ΕΑΕ) όλων των ειδικοτήτων, με τον ισχύοντα κωδικό τους και προέκταση « .50», με τα παρακάτω κριτήρια.

Συγκεκριμένα υπάρχει μοριοδότηση με:

Α. Ακαδημαϊκά κριτήρια

Διδακτορικό δίπλωμα – μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στην ΕΑΕ Σεμινάρια αποδεδειγμένης (έως 30-6-2010).

Επίσης προϋπηρεσία μεγαλύτερη του ενός (1) διδακτικού έτους [δέκα (10) διδακτικών μηνών], η οποία αποκτήθηκε κατόπιν προσλήψεως στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Επιπλέον μοριοδοτούνται:

i) Πραγματική εκπαιδευτική προϋπηρεσία σε δομές ΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ

Κάθε μήνας πραγματικής εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας, μηδέν είκοσι (0,20) μονάδες.

ii) Κοινωνικά κριτήρια(αναπηρίες – πολυτεκνία)

iii) Βαθμός του πτυχίου: για πτυχία με βαθμολογική κλίμακα από ένα (1) έως δέκα (10) υπολογίζεται μισή μονάδα (0,5) για κάθε βαθμό του πτυχίου πάνω από το βαθμό πέντε (5), καθώς και κλάσματα αυτής με αναγωγή στο δεύτερο δεκαδικό ψηφίο. Σε περίπτωση που η κλίμακα είναι διαφορετική, ο βαθμός υπολογίζεται με αναγωγή στην κλίμακα αυτή.

e-mesara.gr

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral