Θρήνος στο ΤΕΙ της Πάτρας για το θάνατο του κρητικού σπουδαστή

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/03/2015 - 12:40 | Author: Newsroom

Σαν κεραυνός έπεσε στο ΤΕΙ της Πάτρας η είδηση για την απώλεια του…
20χρονου σπουδαστή στο β’ εξάμηνο του τμήματος λογοθεραπείας Μιχάλη Παντατοσάκη ο οποίος κατέληξε στο ΚΤΕΛ του Κηφισού ενώ ταξίδευε με υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαϊας και στο ύψος του Αιγάλεω ένοιωσε αδιαθεσία.

Το patrastimes επικοινώνησε με την διοίκηση της σχολής οι υπεύθυνοι της οποίας τόνισαν πως δεν είχε δηλώσει πως αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας.

Στις τάξεις των συμφοιτητών του στο τμήμα λογοθεραπείας επικρατούσε σήμερα θλίψη καθώς κανένα δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Μιχάλης δεν είναι ποια στη ζωή

Νεότερη ενημέρωση:

”Κατέληξε” ο 22χρονος φοιτητής από την Κρήτη που ταξίδευε με το ΚΤΕΛ Αχαϊας προς την Αθήνα. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς. Ήταν σπουδαστής των ΤΕΙ Πάτρας και είχε καταγωγή από το Ηράκλειο.

Πρώτη ενημέρωση:

Ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται από αργά σήμερα το μεσημέρι, με έναν φοιτητή που ταξίδευε με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαϊας, από Πάτρα προς Αθήνα, στο δρομολόγιο των 13:30.

Πιο αναλυτικά, όταν το λεωφορείο που κατευθύνονταν προς τα ΚΤΕΛ Κηφισού, κινούταν στο Αιγάλεω, ένας νεαρός που καθόταν δίπλα στον εν λόγω φοιτητή, ειδοποίησε τον οδηγό πως το άτυχο παλικάρι έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, άνδρες του οποίου έσπευσαν άμεσα στο σημείο και διεκόμισαν τον φοιτητή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Οι πληροφορίες έως αυτή την ώρα είναι συγκεχυμένες, ενώ ελέγχεται η είδηση που θέλει τον φοιτητή να έχει καταλήξει.
Πηγή

Loading...
  • europalso

    ideascentral