Θεσσαλονίκη: Σε ποιές περιοχές είναι κλειστά τα σχολεία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔30/03/2018 - 09:23 | Author: Newsroom

θα παραμείνουν σήμερα  30/3, πολλά σχολεία στους Δήμους της Θεσσαλονίκης, λόγω των σοβαρών προβλημάτων στην υδροδότηση της πόλης, κατάσταση που συνεχίζεται για τρίτο 24ωρο. Μία σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού έχει φέρει τα πάνω κάτω στη Θεσσαλονίκη.

Σε ποιούς θα είναι κλειστά τα σχολεία

Δήμος Θεσσαλονίκης

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Δήμος Θεσσαλονίκης επισημαίνει πως, λόγω των προβλημάτων υδροδότησης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί έως σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου.

“Την απόφαση για το ποια σχολεία θα κλείσουν ή όχι, μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, θα την λάβουν οι διευθυντές”, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

όλα τα σε Πυλαία-Πανόραμα

Την ίδια ώρα κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία σε Πυλαία και Πανόραμα, εξαιτίας των προβλημάτων υδροδότησης, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.

Δήμος Καλαμαριάς

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Καλαμαριάς αποφάσισε για σήμερα να καλύψει τις ανάγκες υγιεινής και καθαριότητας των σχολείων με υδροφόρο όχημα. Όσα όμως σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί σήμερα θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 30/3, κλειστά.

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, με απόφαση του δημάρχου, Λάζαρου Κυρίζογλου, αύριο το πρωί, με την έναρξη του ωραρίου των μαθημάτων δεν θα μπουν τα παιδιά στις αίθουσες, εάν δεν έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση στα σχολεία.

Δήμος Νεάπολης Συκεών

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 30/3, τα σχολεία σε τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου Νεάπολης Συκεών Θεσσαλονίκης, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υδροδότησης στο πολεοδομικρό συγκρότημα.

Πιο αναλυτικά, στις δημοτικές ενότητες Συκεών και Αγίου Παύλου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Ακόμη, στη δημοτική ενότητα Νεάπολης, κλειστά θα παραμείνουν το Πειραματικό Γυμνάσιο, το Πειραματικό Λύκειο, το 2ο ΓΕΛ το ΕΠΑΛ, το 4ο Γυμνάσιο και 5ο Γυμνάσιο, ενώ όλα τα υπόλοιπα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ανοιχτοί θα παραμείνουν όλοι οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου, καθώς η δημοτική αρχή εξασφάλισε όλη την απαιτούμενη ποσότητα νερού για την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία τους.

Loading...
  • europalso

    ideascentral