“Θα χωριστούν οικογένειες ενστόλων αν οι αιτήσεις αναπληρωτών γίνουν Απρίλιο”

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔07/04/2017 - 13:04 | Author: Newsroom

Τη διαμαρτυρία αλλά και την αγωνία της εκφράζει μέσω επιστολής που έστειλε αναπληρώτρια δασκάλα. Σε αυτήν αναφέρεται στη διαδικασία των που έτσι όπως “κυλάει” επιφέρει πλήγμα σε πολλές οικογένειες.

«Αναφορικά με την ανακοίνωση υποβολής των δασκάλων τον Απρίλιο θα ήθελα ως σύζυγος στρατιωτικού και αναπληρώτρια δασκάλα ειδικής αγωγής να εκφράσω την αγανάκτηση μου καθώς οι μεταθέσεις των στρατιωτικών ανακοινώνονται τον Ιούνιο και κάθε χρονιά γνωρίζαμε που θα δηλώσουμε τόπο προτίμησης. Αν όμως βγουν οι αιτήσεις όπως φημολογείται τον Απρίλιο αυτό θα είναι καταστροφικό γιατί θα δηλώσουμε στα τυφλά με αποτέλεσμα να χωριστούν οικογένειες.

Δεν είμαι η μοναδική περίπτωση, υπάρχουν πολλές γυναίκες αναπληρώτριες στρατιωτικών και αστυνομικών και κάτι τέτοιο αν ισχύσει θα είναι τρομερό πλήγμα για τις οικογένειες μας που θα χωριστούμε σε όλη την Ελλάδα.

Για αυτό το Υπουργείο θα έπρεπε πιο σοβαρά να λάβει υπόψη του και αυτές τις παραμέτρους και όχι αυθαίρετα να χωρίζει τις οικογένειες. Υπηρετούμε χρόνια την εκπαίδευση με μηδενικά εργασιακά δικαιώματα, η προστασία της οικογένειας είναι και θεσμικά κατοχυρωμένη, ας μην εθελοτυφλεί λοιπόν το Υπουργείο και ας μας λάβει υπόψη του».

aftodioikisi.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral