Τα Μουσικά Σχολεία της Ελλάδας συναντούν το Μ.Χατζιδάκι στην Ξάνθη

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔27/04/2015 - 22:47 | Author: Newsroom

Τις τελευταίες οργανωτικές λεπτομέρειες ώστε η Ξάνθη να υποδεχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μαθητές και συνοδούς από τα Μουσικά Σχολεία όλης της χώρας, διεκπεραιώνει η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων στο πλαίσιο της δεύτερης διοργάνωσης της γιορτής των Μουσικών Σχολείων , του φεστιβάλ:’ Ξάνθη, Πόλις Ονείρων-Μουσικά Σχολεία συναντούν το Μ.Χατζιδάκι’.

Η δυναμική της πρώτης επιτυχημένης διοργάνωσης ανέβασε τον πήχη και το σημαντικότερο ενεργοποίησε την τοπική κοινωνία στο σύνολο της αφού εκτός από φορείς και αρχές της πόλης και του Νομού, το όλο εγχείρημα αγκαλιάστηκε από τους ίδιους τους πολίτες!

Για το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που στόχο έχουν να συμπαρασύρουν σε μια μουσική γιορτή όλη την πόλη, μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου, εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής Γονέων και Κηδεμόνων, ο κ. Σταύρος Κοκκινίδης.

Αναφέρθηκε στις ‘παράπλευρες ωφέλειες’ που ήδη προσμετρώνται στα θετικά της διοργάνωσης αφού τα ξενοδοχεία της Ξάνθης θα είναι πλήρη για το διάστημα 2-6 Μαϊου, θα φιλοξενηθεί διπλάσιος αριθμός σχολείων σε σχέση με πέρυσι και επίσης η φετινή διοργάνωση θα έχει βαλκανικό χαρακτήρα με συμμετοχές από Τουρκία και Βουλγαρία.

Ιδιαίτερη αναφορά ο κ. Κοκκινίδης έκανε στην συγκινητική ανταπόκριση επιχειρηματιών και απλών πολιτών της Ξάνθης που στις δύσκολες αυτές εποχές στηρίζουν τις εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια δε της συνέντευξης ομάδα εθελοντών της πόλης, με παρέμβαση τους στην εκπομπή δια εκπροσώπου , επιβεβαίωσε του λόγου του το αληθές!

Ακούστε τη συνέντευξη.

radio899.gr

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral