Στον κάλαθο των αχρήστων οι εξαγγελίες για 20000 μόνιμους διορισμούς

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/11/2016 - 16:34 | Author: Newsroom

Βαθμολογήθηκε με 20 από τον πρωθυπουργό και καρατομήθηκε.Όχι γιατί δεν εφάρμοσε την κυβερνητική πολιτική -αφού ο πρωθυπουργός του έβαλε άριστα στην αξιολόγησή του-αλλά επειδή το απαίτησε ο Αρχιεπίσκοπος κι ο Καμμένος για το θέμα των Θρησκευτικών.

του Δ. Μπράτη

Αυτό θα πει “αριστερή” διακυβέρνηση…καμιά αμφιβολία δεν έχουμε για το ποιος πραγματικά κυβερνά αυτόν τον τόπο.Από παλιά …από τη γνωστή ρήση προς τον Αντώνη Τρίτση που ακολούθησε την αποπομπή του ” ..έγραψες ιστορία”!
Τώρα επί της ουσίας με την “αποπομπή” Φίλη πάνε στον κάλαθο των αχρήστων κι οι εξαγγελίες του για 20000 μόνιμους διορισμούς τους οποίους ουδέποτε, βέβαια, είχε εξασφαλίσει , αφού η Τρόικα του έβαλε πάγο.Απλά τώρα δεν υπάρχει ,πλέον,καμιά κυβερνητική δέσμευση .
Τώρα όσοι έχετε αυταπάτες ότι κάτι θα αλλάξει στις προσλήψεις κλπ …τίποτε δεν θα αλλάξει.Οι υπουργοί παιδείας εφαρμόζουν στο υπουργείο τους κατά γράμμα την πολιτική των περικοπών που ψήφισαν στο τρίτο μνημόνιο .

Δυστυχώς, η συρρίκνωση της δημόσιας εκπαίδευσης θα συνεχισθεί ,οι θα μειωθούν ακόμη περισσότερο και μόνιμοι διορισμοί φυσικά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.
ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.

Όσο υπάρχει το μνημόνιο η ίδια πολιτική θα εφαρμόζεται.Εξάλλου αυτό γίνεται 6 χρόνια τώρα.Οι κυβερνήσεις αλλάζουν ,η πολιτική παραμένει ίδια και χειρότερη.

Loading...
  • europalso

    ideascentral