Στον αέρα 87 μαθητικά δρομολόγια στη Μεσσηνία πλησιάζοντας στο τέλος της σχολικής χρονιάς!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/02/2016 - 16:13 | Author: Newsroom

Στον αέρα 87 μαθητικά δρομολόγια πλησιάζοντας στο τέλος της σχολικής χρονιάς!

Η σχολική χρονιά οδεύει προς το τέλος της και η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας προκήρυξε επιτέλους με ηλεκτρονική διαπραγμάτευση τα 87 δρομολόγια μεταφοράς μαθητών.

Ο προϋπολογισμός των δρομολογίων αυτών είναι 938.490,36 ευρώ και αφορά τα σχολικά έτη 2015 – 2016 και 2016 – 2017.

Η υποβολή προσφορών ξεκίνησε από χθες και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου στις 12 τα μεσάνυχτα. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει μια μέρα μετά, στις 25 Φεβρουαρίου από την Επιτροπή Διαγωνισμού, που είναι πιστοποιημένη από το σύστημα για την αποσφράγιση και αξιολόγηση του σχετικού διαγωνισμού.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, η διαπραγμάτευση θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, κατόπιν δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης συμμετοχής στο δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου www.ppel.gov.gr.

Τα στοιχεία και τα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή του προσφέροντος στη διαγωνιστική διαδικασία προσκομίζονται από αυτόν και σε έντυπη μορφή, εντός της επόμενης μέρας του διαγωνισμού, ήτοι την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, πλην των ΦΕΚ και των εγγράφων που φέρουν ψηφιακή υπογραφή.

Πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση της διαπραγμάτευσης δίνονται στο Τμήμα Προμηθειών της Π.Ε. Μεσσηνίας, στα τηλέφωνα 27213 61402 και 61407.

Η διαπραγμάτευση αφορά 59 νέα δρομολόγια και 28 άγονα. Πρόκειται για δρομολόγια: Σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία των Γαργαλιάνων από χωριά της περιοχής. Σε Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο των Φιλιατρών, στο Δημοτικό Χανδρινού και το Νηπιαγωγείο Σουληναρίου, καθώς και στο Νηπιαγωγείο Καρδαμύλης. Σε σχολεία της Καλαμάτας από Περιβολάκια, Ταϋγέτη και Ελαιοχώρι, στα σχολεία του Πεταλιδίου, στο Δημοτικό Λογγάς, σε Τμήματα Ένταξης και στο Ειδικό Επαγγελματικό Εργαστήρι από περιοχές της Καλαμάτας, στο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Θουρίας, σε ΕΠΑΛ της Καλαμάτας από Κάμπο και Σταυροπήγιο, στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Βλαχόπουλου, σε σχολεία της Μεσσήνης, στα Νηπιαγωγεία Χαρακοπιού και Φοινικούντας, σε σχολεία της Πύλου, στα σχολεία του Κάμπου, σε Δημοτικά των Φιλιατρών, στο Δημοτικό Δωρίου και το Νηπιαγωγείο Μελιγαλά.

eleftheriaonline.gr

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral