Στην Ελλάδα της κρίσης κάποιοι εξακολουθούν να “βολεύουν” τα δικά τους παιδιά

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔13/09/2017 - 18:04 | Author: Newsroom

Δυο ειδήσεις είδαν χτες το φως της δημοσιότητας και ,δυστυχώς,επιβεβαιώνουν τον κανόνα ότι στην Ελλάδα της κρίσης ,της οικονομικής εξαθλίωσης κάποιοι εξακολουθούν να “βολεύουν” τα δικά τους παιδιά.

Στην Πάτρα η φοιτητική παράταξη της ΝΔ ,η ΔΑΠ,όχι μόνο συνετέλεσε τα μέγιστα στην μαζική αντιγραφή 106 φοιτητών ,αλλά όταν αποκλείστηκαν από την επόμενη εξεταστική ζήτησε και την ατιμωρησία τους, επικαλούμενη τον Μάρξ!!! Προφανώς γι αυτή την αριστεία μιλούν και κόπτονται.
Στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας η Σύγκλητος με ψήφος 4-2 αποφάσισε να εγγράψει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα τα παιδιά των καθηγητών της σχολής και μάλιστα χωρίς δίδακτρα.Τα δίδακτρα για τους πληβείους είναι 2950 ευρώ.Να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό-που είναι περιζήτητο λόγω της δυνατότητας των αποφοίτων να εγγράφονται στους πίνακες ειδικής αγωγής-οι αιτήσεις φτάνουν τις 1000 για 35 έως 40 θέσεις.

Να σημειώσω επίσης ότι οι πανεπιστημιακοί πέτυχαν ,επί υπουργίας Αρβανιτόπουλου το2013,την επαναφορά της ρύθμισης για κατ εξαίρεση απόσπαση των συζύγων τους ,κάτι που είχε καταργήσει η Διαμαντοπούλου το 2011.
Όταν πανεπιστημιακοί δάσκαλοι συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο ,ό,τι και να σχολιάσει κανείς είναι λίγο.

 

Loading...
  • europalso

    ideascentral