Στην αρχή της επόμενης εβδομάδας η εγκύκλιος μεταθέσεων

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/12/2015 - 10:05 | Author: Newsroom

Ενημερωτικό του αιρετού στο ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου Κορδή
εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων
Θέμα: Σχετικά με τη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ στις 4/12/2015
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Σχετικά με τη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ που έγινε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

1.

Εκλήθησαν σε ακρόαση εκπαιδευτικοί που αιτούνται μετάταξη σε προσωρινή θέση διοικητικού Υπαλλήλου για σοβαρούς λόγους υγείας σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ.5 και 6 του κεφ. Α΄ του άρθρου 16 του Ν. 1566/85, όπως αντικαταστάθηκαν με τις διατάξεις των παρ. 9 και 10 του άρθρου 5 του Ν. 1824/88 (ΦΕΚ 296/1988τ.Α΄).
2. Αποδεσμεύτηκαν 34 εκπαιδευτικοί που ζητούν μετάταξη σε Διοικητική θέση. Για το ίδιο θέμα έγιναν δεκτές 3 ανακλήσεις αιτήσεων μετάταξης. Επίσης έγινε δεκτή 1 τροποποίηση αίτησης μετάταξης ενώ απορρίφθηκε 1 αίτηση.
3. Έγιναν δεκτές 4 αιτήσεις παραίτησης εκπαιδευτικών.
4. Απορρίφθηκε ένσταση επί του δικαιώματος μετάθεσης/απόσπασης σε σχολεία Γενικής Παιδείας εκπαιδευτικών Δ.Ε. Μουσικής Παιδείας διορισμένων απευθείας σε Μουσικά Σχολεία.
5. Τέλος ικανοποιήθηκε 1 αίτηση επανεξέτασης απόσπασης μετά από ένσταση καθώς και 1 αίτηση απόσπασης για εξαιρετικά σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.
6. Σχετικά με την εγκύκλιο μεταθέσεων, η έκδοσή της αναμένεται στην αρχή της επόμενης εβδομάδας. Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών μετά και την τελευταία νομοθετική ρύθμιση θα υποβληθούν εντός του Δεκεμβρίου. Η εγκύκλιος δεν αναμένεται να έχει σοβαρές διαφορές συγκριτικά με την αντίστοιχη του 2014.
7. Σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών μετά τις σημερινές 222 προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή αναμένονται την επόμενη εβδομάδα προσλήψεις στη γενική εκπαίδευση στις λίγες πιστώσεις που έχουν απομείνει.
Με συναδελφικούς – αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Αθήνα 4/12/2015
Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral