ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΙΣ 13 Π.Δ.Ε. ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΥΣ Ε.Β.Π. & ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ(ΠΕ25)…ΣΗΜΕΡΑ – ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Ε.Β.Π. ΣΤΙΣ Π.Δ.Ε.!!!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔27/09/2016 - 13:23 | Author: Newsroom

Σύμφωνα με προ ολίγου ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας, οι πιστώσεις για πρόσληψη Συνοδών Ε.Β.Π. και Συνοδών Σχολικών Νοσηλευτών(ΠΕ25) αυτή την ώρα κοινοποιούνται στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) της χώρας(πλην των 4, Αττική, Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο και Κρήτη, στις οποίες ήδη έχουν σταλεί οι Οριστικοί Πίνακες), στις οποίες τελικά το ΑΣΕΠ θα αποστείλει σήμερα –

αύριο τους κυρωμένους Οριστικούς Πίνακες αναπληρωτών Ε.Β.Π., ώστε επιτέλους να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι προσλήψεις στα Ειδικά, αλλά και στα Γενικά σχολεία ταυτοχρόνως.

Τέλος, όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, είναι πολύ δύσκολο να διασταυρωθούν οι πληροφορίες μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας, του ΑΣΕΠ και των 13 Π.Δ.Ε. της χώρας και το “σπασμένο τηλέφωνο” κάνει θραύση…Φερειπείν από Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 το ΑΣΕΠ είχε διαβεβαιώσει το Υπουργείο Παιδείας(κατά δήλωση στελεχών του) πως οι Οριστικοί Πίνακες θα είχαν κοινοποιηθεί στις Π.Δ.Ε., πράγμα το οποίο κατά τα φαινόμενα δεν ευσταθούσε…Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια…
Η πραγματικότητα όμως είναι εδώ και είναι σκληρή, μιας και έως σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, πολύ λίγοι αναπληρωτές Ε.Β.Π. έχουν προσληφθεί σε Ειδικά Σχολεία.
Βασίλης Βούγιας
27/9/2016
Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral