Στέφος: Ανακούφιση για είκοσι χιλιάδες ανθρώπους η απόφαση Φίλη

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔27/04/2016 - 15:58 | Author: Newsroom

Στέφος: Ανακούφιση για είκοσι χιλιάδες ανθρώπους η απόφαση Φίλη

Οπως ανέφερε ο βουλευτής τους Συριζα:

Θεωρώ ότι είναι ξεχωριστής πολιτικής σημασίας, αυτή η Κυβέρνηση, μέσω της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου απέδειξε, ότι μπορεί να αφουγκράζεται την κοινωνία, να ακούει δεκάδες χιλιάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, να ακούει τους βουλευτές, οι οποίοι εισηγήθηκαν, πάνω στο θέμα και να παίρνει μια απόφαση η οποία πραγματικά σκορπίζει ανακούφιση σήμερα, σε περίπου είκοσι χιλιάδες ανθρώπους.

Ανακούφιση σκορπίζει σ’ αυτούς, γιατί σε κάποιους συνδικαλιστές, που είχαν γραμμές – καταγγελίες για άλλη μια φορά εναντίον αυτής της Κυβέρνησης, θα μείνουν με αυτές τις καταγγελίες στο χέρι. Ένας μάλιστα από αυτούς τους συνδικαλιστές έφθασε χθες το βράδυ να γράφει, ότι έχει εσωτερική πληροφόρηση, διαθέτει εσωτερική πληροφόρηση από το Υπουργείο η οποία μεταξύ άλλων έλεγε, ότι ο Υπουργός είναι ανυποχώρητος.

Το θέμα αυτό λύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η δέσμευση του Υπουργού για ένα σύστημα επιλογής από τη νέα χρονιά, που επιτέλους θα δώσει μόνιμους διορισμούς, θα είναι προς διαβούλευση το επόμενο διάστημα, σκορπίζει ανακούφισης για αυτούς τους ανθρώπους.

Loading...
  • europalso

    ideascentral