Συνεδριάζει το ΚΥΣΠΕ και για τη μοριοδότηση των σχολικών μονάδων

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/12/2017 - 09:20 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη το ΚΥΣΠΕ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

 

1. Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού, Διευθυντή Π.Ε., για αναγνώριση συνάφειας του μεταπτυχιακού του τίτλου σπουδών και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

2. Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού, Διευθυντή Π.Ε., για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

3. Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

4. Εξέταση μονιμοποίησης ομογενούς εκπαιδευτικού Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

5. Εξέταση αιτήσεων μετάταξης εκπαιδευτικών Π.Ε. σε προσωρινές θέσεις διοικητικών υπαλλήλων για σοβαρούς λόγους υγείας και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

6. Εξέταση αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Π.Ε. για μετάταξή τους σε διοικητικές θέσεις και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

7. Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. (κατά προτεραιότητα, ανακλήσεις κλπ.) για το σχολικό έτος 2017-2018 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

8. Συζήτηση για τη των σχολικών μονάδων Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
Σχετικά με το 8ο θέμα που αφορά τη μοριοδότηση των σχολικών μονάδων και τη λήψη απόφασης θέλω να τονίσω πως δεν μπορεί το ΚΥΣΠΕ να πάρει οποιαδήποτε απόφαση και να διαμορφώσει πρόταση, προτού ολοκληρωθεί ο διάλογος για το συγκεκριμένο θέμα στον κλάδο και η ΔΟΕ καταθέσει τις προτάσεις της εντός της προβλεπόμενης ημερομηνίας.

Πάντα στη διάθεσή σας

Loading...
  • europalso

    ideascentral