Συναντήθηκαν τα ηγετικά στελέχη του ΙΕΠ με τα ΔΣ της ΔΟΕ και ΟΛΜΕ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔07/02/2018 - 10:14 | Author: Newsroom

Ενημερωτικές συναντήσεις της ηγεσίας του (ΙΕΠ) με τα Διοικητικά Συμβούλια της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στα γραφεία του ΙΕΠ.

Συγκεκριμένα, η συνάντηση με το Δ.Σ. της , μετά από αίτημά της, πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου και είχε αντικείμενο την εφαρμογή του Προγράμματος «Πιλοτικές Παρεμβατικές Δράσεις Υποστήριξης Μουσουλμανοπαίδων στα Νηπιαγωγεία της Θράκης». Τόσο ο πρόεδρος του ΙΕΠ όσο και η επιστημονική ομάδα του προγράμματος διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους του διδασκαλικού κλάδου ότι έχουν ακολουθηθεί όλες οι ενδεικνυόμενες παιδαγωγικές διαδικασίες για την επιτυχή έκβαση του προγράμματος.
Η συνάντηση με την , μετά από αίτημά της, πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιανουαρίου και στο επίκεντρό της τέθηκαν κυρίως ερωτήματα σχετικά με την καθιέρωση της Διδακτικής και Παιδαγωγικής Επάρκειας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκαν οι αναγκαίες διευκρινίσεις σχετικά με τους στόχους και τις επιδιώξεις της σχετικής πρότασης του ΙΕΠ. Και οι δύο συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε θετικό κλίμα και έδωσαν την ευκαιρία να ανταλλαγούν ενδιαφέρουσες απόψεις και να αναπτυχθεί πλούσιος προβληματισμός, που κάλυψε και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Loading...
  • europalso

    ideascentral