Συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη με τον Αν. Τομεάρχη Παιδείας Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Ανδριανό

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/12/2016 - 20:31 | Author: Newsroom

21-12-16 Συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη με τον Αν. Τομεάρχη Παιδείας Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Ανδριανό

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Δημήτρη Μπαξεβανάκη , με τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Ανδριανό, κατόπιν αιτήματος του τελευταίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναλυτική ενημέρωση για όλα τα θέματα αρμοδιότητας του Υφυπουργού με ιδιαίτερη αναφορά στις αλλαγές που πραγματοποιούνται με στόχο την αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Σε αυτό το πλαίσιο δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην έναρξη εφαρμογής του Μεταλυκειακού έτους – τάξης Μαθητείας των ΕΠΑΛ, όπως νομοθετήθηκε πρόσφατα.

Ο κ. Μπαξεβανάκης επισήμανε ότι βρίσκεται στη διάθεση όλων των κομμάτων για πλήρη ενημέρωση σε όλα τα θέματα του τομέα ευθύνης του και ευχήθηκε την μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων για την καλύτερη αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν στο κοινωνικό αγαθό της εκπαίδευσης.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral