ΣΥΛΛΟΓΟΣ Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ Δεν παρχωρούμε σε κανένα χώρους που προορίζοντα για σχολεία !

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/11/2015 - 19:18 | Author: Newsroom

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. «Γ.Σεφέρης» έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί σε θέματα που αφορούν παραχωρήσεις χώρων, αιθουσών, εκτάσεων, οικοπέδων κ.τ.λ..

Έτσι και τώρα με αφορμή, ως θέμα συζήτησης στη ΔΕΠ Ηρακλείου, τη Δευτέρα 2/11/15, την παραχώρηση xρήσης του οικοπέδου Ο.Τ.437Α του Δήμου Ηρακλείου από τη εταιρεία «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε» προς την Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και Φιλαδέλφειας, για την δημιουργία παιδικού σταθμού, δηλώνουμε κατηγορηματικά και με απόφαση του Δ.Σ. ότι δεν συμφωνούμε!

Δεν είναι δυνατόν, όταν στην ευρύτερη περιοχή μας, που τα Νηπιαγωγεία είναι ασφυκτικά γεμάτα από παιδιά, και κάποια δεν στεγάζονται καν σε σχολικά κτήρια, που Δημοτικά Σχολεία συστεγάζονται, με ανεπαρκείς χώρους για τον αριθμό των μαθητών που φοιτούν σ’ αυτά, να παραχωρούνται εκτάσεις που έχουν δεσμευτεί για την ανέγερση νέων σχολικών κτιρίων.

Διαφωνούμε και με την απόφαση της Β’ Δ/νσης Π.Ε. και καταγγέλλουμε τη στάση της να συμφωνήσει στην παραχώρηση του συγκεκριμένου οικοπέδου λες και δεν γνωρίζει τις αυξημένες ανάγκες σε κτηριακές υποδομές !

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ ΝΤΙΑΝΑ ΛΙΑΚΟΥ

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral