Σύλλογος ΠΕ η Αθηνά: Σχετικά με τη συνάντηση με διευθυντές και προϊσταμένους

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔06/02/2018 - 18:32 | Author: Newsroom

Σύλλογος ΠΕ η Αθηνά – Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, συνάντηση του Συλλόγου “Αθηνά” με τους συναδέλφους και Προϊσταμένες/ους Nηπιαγωγείων της ευρύτερης περιοχής Γαλατσίου, Λαμπρινής, Άνω Πατησίων και Γκράβας.

Η συνάντηση ήταν μαζικότατη και στην οποία έγινε αναλυτική ενημέρωση από την πλευρά του Συλλόγου για τη γραμμή άμυνας και αντίστασης που διαμορφώνουν οι συλλογικές αποφάσεις, απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε αυτήν την περίοδο στα μέτωπα του εργασιακού ωραρίου, των συγχωνεύσεων, της αξιολόγησης και του δημόσιου νηπιαγωγείου.

Από τη συζήτηση και την αμφίδρομη ενημέρωση που διεξήχθη και ένα μεγάλο μέρος της αφιερώθηκε στο ζήτημα του «30ωρου», αναδεικνύεται ως κοινός τόπος της συνάντησης, η ομόθυμη στάση των παρευρισκομένων να στηρίξουν τις θέσεις του Συλλόγου «Αθηνά» και του κλάδου για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες και τη μη εφαρμογή του αντιεκπαιδευκού σχεδιασμού.

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τη συνάντηση, το κλίμα και τα αποτελέσματά της. Θα συνεχίσουμε την ενημέρωση στις σχολικές μονάδες και τους συλλόγους διδασκόντων και θα πραγματοποιήσουμε την Τετάρτη 7/2 αντίστοιχη συνάντηση με τους Διευθυντές και Διευθύντριες των σχολείων και τις/τους Προϊσταμένες/ους των νηπιαγωγείων της ευρύτερης περιοχής Κυψέλης, Πολυγώνου, Γκύζη, Εξαρχείων, Λυκαβητού.

Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους σε ενότητα και συσπείρωση γύρω από το Σύλλογο, για να δώσουμε νικηφόρα τις κρίσιμες μάχες που έχουμε μπροστά μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Loading...
  • europalso

    ideascentral