Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ικαρίας και Φούρνων: “Κήρυξη στάσης εργασίας στις 16/3”

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔14/03/2018 - 11:19 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ικαρίας & Φούρνων – Μετά τη διευκρίνιση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ότι κηρύττει τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού προγράμματος και των ΔΥΕΠ, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας διευκρινίζει την από πλευράς του κήρυξη στάσης εργασίας για τις 3 πρώτες ώρες του πρωινού ή την τελευταία του ολοήμερου (στα νηπιαγωγεία:  τις τελευταίες δύο ώρες του ολοήμερου), ώστε να συμμετέχουν οι συνάδελφοι στη Συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας.

Καθώς έχουν προκηρυχθεί αθροιστικά 6 ώρες, όλοι οι συνάδελφοι ανεξαρτήτως προγράμματος καλύπτονται να μην πάνε καθόλου στο σχολείο, δηλώνοντας ότι συμμετέχουν σε δυο στάσεις εργασίας.
 
Όλοι στην Πανεκπαιδευτική Απεργία την Παρασκευή 16 Μάρτη και στην Πανελλαδική Συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας στις 13.00!
 
Τώρα κλιμακώνουμε τον αγώνα και την οργάνωσή μας! Να ακουστεί δυνατά η δική μας φωνή:
           Εδώ και τώρα μαζικοί μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών
           Μονιμοποίηση των συμβασιούχων
           ΟΧΙ στα κριτήρια απολύσεων αναπληρωτών
           Εξίσωση δικαιωμάτων μόνιμων και αναπληρωτών
 
Δηλώνουμε συμμετοχές για την κινητοποίηση στην Αθήνα στα τηλέφωνα 6973062590 (Νατάσα) και 6937906820 (Κατερίνα), μέχρι και την Τετάρτη, 14 Μαρτίου στις 10:00 το πρωί. Στα ίδια τηλέφωνα ενημερωνόμαστε για τη μείωση του κόστους της μετακίνησης και άλλα ζητήματα που αφορούν την κινητοποίηση.
 
Σαν Σύλλογος δίνουμε ραντεβού το πρωί της Παρασκευής 16/3 στις 12:15 στον σταθμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου (γραμμής 1) Νερατζιώτισσα ακριβώς έξω από την είσοδο του «the mall». Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 13:00 έξω από το Υπουργείο Παιδείας.
Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral