Σερραίοι δάσκαλοι βράβευσαν τα παιδιά που πέτυχαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔31/12/2016 - 17:08 | Author: Newsroom

Σε εκδήλωση που διοργάνωσεο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών« Εμμανουήλ Παπάς».

Έκφραση συγχαρητηρίων και απονομή αναμνηστικών στα παιδιά που πέτυχαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Εορταστική, χαρούμενη η ατμόσφαιρα στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Philippos Xenia»,όπου βράβευσαν οι δάσκαλοι, το απόγευμα της Τετάρτης, 28 Δεκεμβρίου 2016, τα παιδιά τους, που διακρίθηκαν και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τα παιδιά των εκπαιδευτικών που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας για το ακαδημαϊκό έτος 2016 -2017,τιμήθηκαν σε εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών« Εμμανουήλ Παπάς».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έκφρασης συγχαρητηρίων και απονομής αναμνηστικών στα παιδιά των εκπαιδευτικών –μελών του συλλόγου για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά το ακαδημαϊκό 2016-2017, περιλάμβανε χαιρετισμό από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών κ.Πασχάλη Στεφάνου , τραγούδια, χορούς και τέλος έκφραση συγχαρητηρίων και απονομή αναμνηστικών στους ήδη φοιτητές και στις ήδη φοιτήτριες.

Την εκδήλωση διάνθισε μουσικά η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Νέου ΣουλίουΣερρών υπό την διεύθυνση της δασκάλας Χριστίνας Αλμπανάκη . Η χορωδία απέδωσε κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αλλά και τραγούδια στο πνεύμα των γιορτών. Ενώ το χορευτικό τμήμα του Πειραματικού Σχολείου Σερρών « Κωνσταντίνος Καραμανλής» παρουσίασε χορούς που την εκμάθησή τους επιμελήθηκε η γυμνάστρια του σχολείου, Έλσα Λεπτοκαρίδου.

Τον υπέροχο στολισμό της αίθουσας όπου έγινε η εκδήλωση επιμελήθηκαν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Άνω Μητρουσίου Σερρών με την βοήθεια των νηπιαγωγών τους Ειρήνης Ζαπάρα, Φωτεινής Ραπτίκου και Τάνια Μπαξεβάνου. Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η Ειρήνη Δινάκη .

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Πασχάλης Στεφάνου, κάνοντας δηλώσεις στην «Σ» αναφορικά με την εκδήλωση,τόνισε: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει ένας σύλλογος για τα μέλη του . Στο πρόσωπο αυτών των παιδιών επιβραβεύονται οι προσπάθειες ,οι κόποι όλων των παιδιών κατά την σχολική περίοδο.

«Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται περισσότερα από τριάντα χρόνια για να τιμηθούν τα παιδιά για τους κόπους τους, αλλά και οι συνάδελφοί μας που στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών τους όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να καταφέρουν τα παιδιά τους την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Για 37η συνεχή χρόνια πραγματοποιείται η εκδήλωση τιμής των παιδιών των μελών του συλλόγου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας και είναι ιδιαίτερη η βραδιά. Στη σημερινή εκδήλωση τιμούμε 60 παιδιά μελών του Συλλόγου μας. Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία» σημείωσε ο κ. Στεφάνου.

Στα παιδιά –επιτυχόντες προσφέρθηκε εκ μέρους του Συλλόγου εκτός από τον έπαινο και ένα χρήσιμο δώρο, μια τσάντα για lap top.

Την πετυχημένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας,κ. Κώστας Καραμανλής, ο εκπρόσωπος της βουλευτήΣερρών της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινής Αραμπατζή, κ. Ηλίας Γερμανίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, κ. Γιάννης Μωυσιάδης, ο δήμαρχος Σερρών, κ. Πέτρος Αγγελίδης, ο περιφερειακρός σύμβουλος, κ. Αθανάσιος Μπασδάνης, ο πρόεδρος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Δημήτριος Πασχαλούδης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης Σερρών ,κ. Σοφία Μπιτζίδου, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήμου Σερρών και πρώην νομάρχης ,κ. Στέφανος Φωτιάδης, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών κ. Ξενοφών Παπασταμόπουλος, οι πρόεδροι των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών δήμου Σερρών,της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ,κ. Δημήτρης Μερετούδης και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Βασίλης Τερζής, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, κ. Γιάννης Μετόκης, το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, κ. Μαρία Νέλλα, οι σχολικοί σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , κ. Γιάννης Καραβασίλης και κ. Μαρία Παπαδανιήλ, οι αιρετοί ΠΥΣΠΕ κ.κ. Κώστας Στρίκας και Τάσος Λασπάς, οι αιρετοί ΠΥΣΔΕ κ.κ. Βασίλειος Παπαχρήστου και Δημήτριος Χατζηαντωνίου, δάσκαλοι μέλη του Συλλόγου κ.α.

ΗΕιρήνη Δινάκη, ηΑναστασία Δρακογλου , η Φωτεινή Ρατκίδου, ο Γιάννης Αθανασάκης, ο Γιάννης Αναγνώστου, ο Σάββας Μπερμπερίδης και ο Κώστας Στρίγκας, μέλη του συλλόγου, είχαν την οργάνωση της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα28 Δεκεμβρίου στις 7:00μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Philippos Xenia».

e-simerini.com/

Δήμητρα Μετόκη

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral