Ρεμπέτικο γλέντι χωρίς ρεύμα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔14/10/2017 - 17:15 | Author: Newsroom

Χωρίς ρεύμα έμεινε τελικά το ρεμπέτικο γλέντι που ήθελαν να διοργανώσουν οι αντιεξουσιαστές από το «στέκι πληροφορικής». Και αυτό διότι οι καθηγητές του τμήματος κατέβασαν τις ασφάλειες!

Οπως ανακοίνωσε το τμήμα, «την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου κατά τις 4.30 το απόγευμα, και στο πλαίσιο διοργάνωσης “ρεμπέτικου γλεντιού για την οικονομική ενίσχυση του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού στεκιού πληροφορικής” έγινε απόπειρα επισφαλούς ρευματοδότησης της παρακείμενης κατειλημμένης αποθήκης του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών, αρχικά από το Αμφιθέατρο του τμήματος και στη συνέχεια από την Αίθουσα Ζ».

Καθηγητές του τμήματος μιλώντας στην «Κ», εξήγησαν ότι από τον Δεκέμβριο του 2016 άτομα του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν καταλάβει μία παλιά αποθήκη του τμήματος δίπλα στο κεντρικό κτίριο με τις αίθουσες και τα γραφεία, στην οποία υπήρχαν εργαλεία και εξοπλισμός. Εκτοτε, οι καταληψίες επιχειρούν να πάρουν από τις αίθουσες του κεντρικού κτιρίου ρεύμα για την αποθήκη, η οποία δεν ηλεκτροδοτείται αφού ο πίνακας της ΔΕΗ είναι κατεστραμμένος. Οι ίδιοι καθηγητές ανέφεραν στην «Κ» ότι στην κατάληψη μετέχουν και ελάχιστοι φοιτητές του τμήματος.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral