Προχωράει η διαδικασία για τους πίνακες αναπληρωτών – ενστάσεις

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/06/2017 - 20:09 | Author: Newsroom

Ο ΠΑΣΑΔ ενημερώνει για τους  και τις ενστάσεις. Εντός των επόμενων 15 ημερών θα κριθεί δικαστικά αν θα ξανανοίξει το για όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν αίτηση αναπληρωτή.

Από την επόμενη εβδομάδα αρχίζει η διαδικασία ελέγχου των 420 περίπου ενστάσεων που έχουν κατατεθεί για τους πίνακες δασκάλων και νηπιαγωγών, γενικής και ειδικής αγωγής.

Δεν περιμένουμε αυτό να κρατήσει πολύ, ούτε και πρέπει, και θεωρητικά θα μπορούσαν ν’ ανακοινωθούν στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Τηρουμένων των αναλογιών με πέρυσι, θεωρούμε ότι έχουν ήδη καθυστερήσει.

Θέλουμε να τονίσουμε εδώ πως στα χέρια του Υπουργείου Παιδείας βρίσκονται καταγγελίες επώνυμες, οι οποίες είναι εκτός της προθεσμίας των ενστάσεων, καθυστερημένες βεβαιώσεις σεμιναρίων και μεταπτυχιακών, αλλά και λάθη που έχουμε εντοπίσει στο σύστημα.

Τίποτε πλέον απ’ όλα αυτά δεν μπορεί να διορθωθεί όμως.

Πρέπει να προωθηθούν στον ΑΣΕΠ ο οποίος και θ’ αποφασίσει αν θα κάνει δεκτές τις εκπρόθεσμες ενστάσεις και τα όσα λάθη του αναφερθούν κι αν θα προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις.

Τέλος για όσους δεν κατάφεραν να καταθέσουν αίτηση ή συμπληρωματικά στοιχεία, η πιθανότητα ν’ ανοίξουν οι (κι αυτό θα γίνει για όλους) θα κριθεί στο δικαστήριο στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral