Προβολή ταινιών μικρού μήκους αποφοίτων Σκηνοθεσίας Μητροπολιτικού Κολλεγίου (ΤΡΙΑΝΟΝ)

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔10/09/2015 - 14:37 | Author: Newsroom

Προβολή ταινιών μικρού μήκους των αποφοίτων Σκηνοθεσίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

στο ΤΡΙΑΝΟΝ

Το Τμήμα Σκηνοθεσίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει την ετήσια προβολή των ταινιών των αποφοίτων του πανεπιστημιακού προγράμματος σπουδών BAinMediaProduction

FilmDirecting του Ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στον θερινό κινηματογράφο «Τριανόν» [Κοδριγκτώνος 21 και Πατησίων 101, μετρό Βικτώρια, τηλ. 210 8215469], με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται και θα συγχαρεί τους αποφοίτους ο Head of Media, Communication & Performing Arts του συνεργαζόμενου Queen Margaret University, Dr Mark Gillham.

Να θυμίσουμε ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το προπτυχιακό Πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών BAinMediaProductionFilmDirecting(Σκηνοθεσία Κινηματογράφου),σε συνεργασία με το δημόσιο Βρετανικό Πανεπιστήμιο QueenMargaretUniversity στο Εδιμβούργο. Στα πλαίσια της εκπαιδευτικής διαδικασίας, οι φοιτητές του προγράμματος καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους ταινία μικρού μήκους, ξεκινώντας από το στάδιο της σύλληψης και συγγραφής σεναρίου, έως το τελικό στάδιο της διανομής, προβολής της σε φεστιβάλ και αίθουσες. Στη διαδικασία της δημιουργίας του τελικού αυτού project συμπεριλαμβάνεται η δημιουργία της διαφημιστικής στρατηγικής και προώθησης της ταινίας, καθώς και το trailer.

Οι ταινίες των φοιτητών του Τμήματος Σκηνοθεσίας και Κινηματογράφου, συμμετέχουν στα μεγαλύτερα ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, όπου έχουν αποσπάσει πολυάριθμες διακρίσεις και πρώτα βραβεία.

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral