Πρωτοβουλία εκπαιδευτικών Α/θμιας από μετάταξη: Απαιτούμε οργανικές θέσεις!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔27/11/2014 - 13:03 | Author: Newsroom

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!

Αύγουστος 2013: χιλιάδες εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων μεταταχθήκαμε υποχρεωτικά από τη Β/θμια στην Α/θμια

Αποτελεί κοινό αίτημα όλων των ειδικοτήτων που βρισκόμαστε με μετάταξη στην Α/θμια χωρίς οργανική θέση: Στην εποχή των Μνημονίων, της Αξιολόγησης, της αβεβαιότητας και της περιπλάνησης από σχολείο σε σχολείο, από περιοχή σε περιοχή θέλουμε να ακουστούμε: Εκπαιδευτικοί Αγγλικής γλώσσας, Πληροφορικής, Φυσικής Αγωγής, Μουσικής, Γερμανικής και Γαλλικής γλώσσας, Καλλιτεχνικών, Θεατρικών Σπουδών, κ.α., όλοι εμείς που απαρτίζουμε τις ειδικότητες της Α/θμιας Εκ/σης αγωνιούμε για το μέλλον μας.

Ζητάμε:

ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ!

Να συσταθούν οργανικές θέσεις σε όλη τη χώρα, ειδικά εκεί που έχουμε μεταταγεί, και να δοθεί άμεσα το δικαίωμα υποβολής αιτήσεων με προτιμήσεις σχολικών μονάδων (ή ομάδων σχολείων).

Πέρσι, δε μας είχε δοθεί καν το δικαίωμα αίτησης για μετάθεση, φέτος απαιτούμε τη δημιουργία οργανικών θέσεων για όλες τις ειδικότητες!

Βιώνουμε μια παρατεταμένη εργασιακή ανασφάλεια χωρίς οργανικές θέσεις τη στιγμή που οι μετατάξεις στηρίχθηκαν στις κενές προς πλήρωση θέσεις.

Καλούμε τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας να μας στηρίξουν και τη ΔΟΕ να συμπεριλάβει το αίτημά μας στις προτάσεις της προς το Υπουργείο Παιδείας.

Ε-Mail επικοινωνίας για πανελλαδική δικτύωση

Στείλτε τα στοιχεία σας για να συζητήσουμε την κλιμάκωση της δράσης μας!

Πρωτοβουλία εκπαιδευτικών Α/θμιας από μετάταξη

alfavita.gr/

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral