“ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ Υ.Α. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π.”…ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΖΗΤΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΩΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔04/04/2017 - 23:23 | Author: Newsroom

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,
σήμερα, γύρω στις 10 μ.μ, λάβαμε από την Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. με mail, τα παρακάτω έγγραφα της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής με θέμα:"ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ Υ.Α.

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ-ΕΒΠ" και ένα εισαγωγικό σημείωμα με το οποίο η Π.Ο.Σ.Ε.ΕΠ.Ε.Α. ζητά από τους Περιφερειακούς Συλλόγους, έως την Παρασκευή 7 Απριλίου "προτάσεις -θέσεις – και τα σχόλια σας επί των συγκεκριμένων προτάσεων ή και επί άλλων σημείων που θεωρείτε σημαντικά στην εγκύκλιο πρόσληψης αναπληρωτών ΕΕΠ -ΕΒΠ, ώστε να τις καταθέσει η Ομοσπονδία στο υπουργείο." Ο Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ εδώ και καιρό είχε ζητήσει τις προτάσεις σας, τις οποίες αποστείλατε και τις οποίες θα κοινοποιήσουμε άμεσα στην Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., ώστε να προλάβουμε τα πολύ ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα που θέτει το Υπουργείο.Αν όμως εν τω μεταξύ επιθυμείτε να αποστείλετε οτιδήποτε συμπληρωματικό με βάση τις παρακάτω κοινοποιούμενες αλλαγές στην Εγκύκλιο που προτείνει το Υπουργείο, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το mail: seepeastella@yahoo.gr.Β.Β
ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ MAIL ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α."αγαπητοί συνάδελφοι, σας προωθούμε τις προτεινόμενες αλλαγές στην ΥΑ καθορισμού κριτηρίων πρόσληψης αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ, τις οποίες λάβαμε σήμερα από τη Δ/νση ΕΑΕ. Παρακαλούμε να μας καταθέσετε μέχρι την Παρασκευή 7 Απριλίου, τις προτάσεις -θέσεις – και τα σχόλια σας επί των συγκεκριμένων προτάσεων ή και επί άλλων σημείων που θεωρείτε σημαντικά στην εγκύκλιο πρόσληψης αναπληρωτών ΕΕΠ -ΕΒΠ, ώστε να τις καταθέσει η Ομοσπονδία στο υπουργείο." ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
Αγαπητοί συνάδελφοι αναπληρωτές του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, Σας ενημερώνουμε για τις προτεινόμενες αλλαγές στην ΥΑ καθορισμού των κριτηρίων πρόσληψης ενόψει της επόμενης εγκυκλίου πρόσληψης αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ, τις οποίες λάβαμε σήμερα από τη Διεύθυνση ΕΑΕ, και τις έχουμε προωθήσει προς τους Περιφερειακούς Συλλόγους προκειμένου να μας στείλουν τις προτάσεις τους επί των συγκεκριμένων αλλαγών ή/και άλλων σημείων, ώστε να κατατεθούν από την ομοσπονδία στο υπουργείο. Εσείς, ως μέλη των Συλλόγων σας, μπορείτε να διαβουλευτείτε σχετικώς και να καταθέσετε τις απόψεις -προτάσεις -σχόλιά σας στον Πρωτοβάθμιο Σύλλογο όπου ανήκετε. Η προθεσμία που μας έχει δοθεί από το Υπουργείο, είναι η Παρασκευή 7 Απριλίου, ημέρα μέχρι την οποία αναμένουμε από τους περιφερειακούς συλλόγους τις τοποθετήσεις τους.
Οι προτεινόμενες συγκεκριμένες αλλαγές που θα διαβάσετε παρακάτω, σύμφωνα με τη Δ/νση ΕΑΕ, κρίνονται αναγκαίες για την αντιμετώπιση προβλημάτων που διαπιστώθηκαν κατά τη διαδικασία πρόσληψης αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ. Επιπλέον, ενημερωθήκαμε ότι πέραν των προτεινόμενων αλλαγών, η Δ/νση ΕΑΕ σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ επεξεργάζεται και την επίλυση άλλων εκκρεμοτήτων που θα μπορούσαν να διευθετηθούν μέσω της εγκυκλίου, και για τις οποίες θα λάβουμε ενημέρωση.
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 2016 ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΦΕΚ B 2217 – 18.07.2016
Ημερομηνία κυκλοφορίας 18.07.2016 Σελίδες 12 (23973 – 23984)

ΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΤΗΝ Υ.Α. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ-ΕΒΠ

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral