Προσθήκη ελέγχου στο Π.Σ. Myschool για εκπαιδευτικούς χωρίς αναθέσεις

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔27/10/2016 - 12:05 | Author: Newsroom

Στο επίπεδο της σχολικής μονάδας έχει προστεθεί ο ακόλουθος έλεγχος: αν υπάρχουν εκπαιδευτικοί για τους οποίους ισχύει στο “Δελτίο Κίνησης Σχολικής Μονάδας – 1” ότι “Υπόλοιπο Υποχρεωτικού Διδακτικού Ωραρίου” = “Ώρες Υποχρεωτικού Διδακτικού Ωραρίου Υπηρέτησης στο Φορέα”, τότε κατά την Επιβεβαίωση Δεδομένων εμφανίζεται το εξής μήνυμα:

“Ο αριθμός των παρόντων εκπαιδευτικών (ΑΝΑΦΟΡΕΣ -> Αναφορές Εργαζομένων -> Γενικές Καταστάσεις -> Δελτίο Κίνησης Σχολικής Μονάδας – 1) για τους οποίους ισχύει ότι “Υπόλοιπο Υποχρεωτικού Διδακτικού Ωραρίου” = “Ώρες.

Υποχρεωτικού Διδακτικού Ωραρίου Υπηρέτησης στο Φορέα” είναι: Χ, γι’ αυτό δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε Επιβεβαίωση Δεδομένων.”

Επίσης εμφανίζεται και μια λίστα με αυτούς τους εκπαιδευτικούς, ώστε να μην χρειάζεται να εξάγετε το “Δελτίο Κίνησης Σχολικής Μονάδας – 1” και να μπορείτε άμεσα και συνοπτικά να δείτε για ποιους ισχύει ότι “Υπόλοιπο Υποχρεωτικού Διδακτικού Ωραρίου” = “Ώρες Υποχρεωτικού Διδακτικού Ωραρίου Υπηρέτησης στο Φορέα”.

Αυτό σημαίνει 2 τινά:

1) Ο εκπαιδευτικός απουσιάζει (μακροχρόνια) εντελώς από τη σχολική μονάδα και δεν του έχει δηλωθεί η απουσία εντός της τοποθέτησης (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ -> Τοποθετήσεις εργαζομένων στο φορέα μου).

2) Στη συγκεκριμένη τοποθέτηση η σχολική μονάδα δεν έχει κάνει καμία ανάθεση στον εκπαιδευτικό ούτε έχει δηλώσει κάτι για αυτόν στις “Λεπτομέρειες ωραρίου εργασίας του εργαζόμενου”.

Ανάλογα με την περίπτωση, εφαρμόζετε την κατάλληλη θεραπεία (δηλώνετε την απουσία και πραγματοποιείτε πλήρεις αναθέσεις αντιστοίχως).

Υπενθυμίζουμε ότι η Παράλληλη Στήριξη και η κάλυψη του Υποχρεωτικού Διδακτικού Ωραρίου του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.) δηλώνεται με χρήση της επιλογής “ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ / ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.” στην κατηγορία Συμπλήρωση στις “Λεπτομέρειες ωραρίου εργασίας του εργαζόμενου”.

Ομάδα Υποστήριξης myschool

Loading...
  • europalso

    ideascentral