Προσλήψεις Αναπληρωτών Οι περιοχές που κατά προτεραιότητα θα καλυφθούν σήμερα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/09/2014 - 11:07 | Author: Newsroom

Όπως ενημερώθηκα, πριν λίγο,από τα αρμόδια τμήματα,σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα ,στο υπουργείο παιδείας,για την τελική κατανομή των πιστώσεων για τις προσλήψεις αναπληρωτων.

Σήμερα θα προσλάβουν δασκάλους ,νηπιαγωγούς και φιλολόγους-μαθηματικούς-φυσικούς.

Εκκρεμμεί μέχρι αυτή τη στιγμή η υπογραφή του κ.Σταικούρα για 1000 πιστώσεις ΕΣΠΑ. Αν βρεθεί και υπογράψει,γιατί απουσίαζε στο εξωτερικό, ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων για σήμερα θα ανέλθει στις 3000. Σε διαφορετική περίπτωση ο αριθμός θα είναι 2000 κρατικού προυπολογισμού. Εξ αυτών 1500 για αθμια και 500 για βθμια. Οι προσλήψεις στη Γενική θα συνεχισθούν και την επόμενη βδομάδα με στόχο πριν την έναρξη των μαθημάτων να έχουν προσληφθεί 5000 αναπληρωτές.

Οι περιοχές που ,κατά προτεραιότητα ,θα καλυφθούν σήμερα θα είναι ,κυρίως , της νησιωτικής Ελλάδας και των ορεινών όγκων.Την άλλη βδομάδα ,και πριν την έναρξη των μαθημάτων θα γίνουν οι προσλήψεις και στην Ειδική Αγωγή,όπου στην α φάση θα καλυφθεί το 60% των πιστώσεων και θα αφορά,κυρίως,ΠΕ71 και 61.

Για ό,τι νεότερο προκύπτει θα σας ενημερώνω διαρκώς.

Υ.Γ.Προσπαθώ να διασταυρώνω ό,τι δημοσιεύω για να είναι έγκυρο και αξιόπιστο.Διατηρώ όμως κι εγώ επιφυλάξεις επειδή τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς.Γι αυτό ψυχραιμία και υπομονή…θα είναι μεγάλη η μέρα σήμερα.

facebook.com/d.mpratis

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral