Προσλήψεις Αναπληρωτών: από ΑΣΕΠ οι πίνακες Αναπληρωτών 2016

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔10/06/2016 - 16:20 | Author: Newsroom

Από ΑΣΕΠ οι ενώ την δυνατότητα να προσλαμβάνει πριν την ολοκλήρωση του ελέγχου νομιμότητας έχει το Υπουργείο Παιδείας.

Άρθρο τρίτο του Ν. 4395/2016 (ΦΕΚ 110/Α/8-6-2016) – Ρύθμιση θεμάτων εκπαιδευτικού προσωπικού

1. α) Οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), οι οποίοι καταρτίζονται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, για το σχολικό έτος 2016-2017, υποβάλλονται για έλεγχο νομιμότητας στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).

Επιπλέον, για το σχολικό έτος 2016- 2017 ο έλεγχος των ενστάσεων επί των ανωτέρω πινάκων υπόκειται στην αρμοδιότητα του ΑΣΕΠ.

β) Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων είναι δυνατή η πρόσληψη αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, πριν από την ολοκλήρωση του ελέγχου των ενστάσεων από το ΑΣΕΠ, κατ’ ανάλογη εφαρμογή των οριζομένων στην παρ. 3 του άρθρου 8 του N. 4210/2013 (Α΄254) και σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης των υποψηφίων στους πίνακες αναπληρωτών της περίπτωσης α΄.

Αναπληρωτές 2016 : Συνεχίζονται οι αιτήσεις στο

Από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις αναπληρωτών και ωρομίσθιων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για το σχολικό έτος 2016-2017, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.).

Δείτε την τελευταία Ανακοίνωση ενημερωση : “Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΠΣ ΟΠΣΥΔ είναι σε λειτουργία ΜΟΝΟ για την εγγραφή χρηστών στην παρούσα φάση. Με νεότερες ανακοινώσεις θα ενημερωθείτε για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων”

Διαβάστε : Αιτήσεις αναπληρωτών – Πότε ξεκινούν Διευκρινήσεις στο ΟΠΣΥΔ

Διαβάστε : Πώς παίρνω κωδικούς taxisnet για εγγραφή στο OPSYD.SCH.GR

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων δείτε ΕΔΩ το εγχειρίδιο οδηγιών για την εγγραφή και σύνδεση του χρήστη.

Η διαδικασία της εγγραφής των υποψηφίων στο Ο.Π.ΣΥ.Δ. άρχισε από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016.

Διαβάστε : ΟΠΣΥΔ Αναπληρωτές 2016 Πώς κάνω εγγραφή στο opsyd.sch.gr

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral