Προσλήψεις αναπληρωτών από 6/9

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔30/08/2016 - 18:19 | Author: Newsroom

Ενημέρωση για τις προσήψεις αναπληρωτών από Αναπληρωτές Δάσκαλοι

Σύμφωνα με τη σημερινή μας ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας, κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε για γενική, ειδική αγωγή και παράλληλη στις 6 Σεπτεμβρίου.
Τα τμήματα υποδοχής για τα παιδιά προσφύγων ιδρύθηκαν, όμως οι 800 συνολικά προσλήψεις ΖΕΠ θα γίνουν μαζί με τη Β φάση τέλη Σεπτέμβρη.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η Β φάση .

Με βάση τα κενά και πλεονάσματα που δόθηκαν, εκτιμούμε πως οι προσλήψεις Α φάσης αναπληρωτών δασκάλων για τα πρωινά τμήματα θα είναι τουλάχιστον 1.800 και μπορεί να ξεπεράσουν τις 2.000 ανάλογα και με τις άδειες που θα κατατεθούν από τους μόνιμους τις επόμενες ημέρες.

Επιπλέον προσλήψεις δασκάλων για τα ολοήμερα θα έχουμε μόνο αν το διεκδικήσουμε δυναμικά αύριο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο στις 12:30 αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι το άνοιγμα των σχολείων. Όπως έχουμε ξανατονίσει, εδώ θα κριθούν όλα, αν θα δουλέψουν όλοι όσοι ανήκουν στον πίνακα προϋπηρεσίας.

Προσλήψεις αναπληρωτών α’ φάσης στις 6 του Σεπτέμβρη Ενημέρωση από Δ. Μπράτη

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο παιδείας μετά την ολοκλήρωση της β’ φάσης των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και αφού επικαιροποιηθούν τα κενά την επόμενη βδομάδα,στις 6 του Σεπτέμβρη , προγραμματίζεται να γίνει η α’ φάση των προσλήψεων αναπληρωτών γενικής και ειδικής αγωγής για ΠΕ και για ΔΕ.

Η α’ φάση θα περιλαμβάνει για την ΠΕόλες τις ειδικότητες για τη γενική αγωγή και τα ειδικά σχολεία για την ειδική αγωγή( όχι τμήματα ένταξης και παράλληλη).Η πρώτη φάση θα είναι μεγάλη και ίσως φτάσει,σύμφωνα με τις εκτιμήσεις,και στις 14000 προσλήψεις για ΠΕ και ΔΕ συνολικά.Εκτιμάται ότι ως τις αρχές της επόμενης βδομάδας θα έχουν κυρωθεί οι πίνακεςαπό το ΑΣΕΠ.

Loading...
  • europalso

    ideascentral